Semmit nem vett a nyitott kabát alá Tóth Andi, így mutatta meg melleit - képek

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Egy ideje visszafogottabb stílust képvisel az énekesnő, de most újra levetkőzött. Tóth Andi legújabb fotóin melltartó nélkül, teljesen nyitott kabátban pózol, ami szinte semmit sem takar meztelen melleiből.
Vágólapra másolva!

Merész képeket tett közzé magáról az Instagram-oldalán a visszavonult énekesnő, aki korábban gyakran mutogatta magát hiányos öltözetben, azonban egy ideje visszafogottabban öltözik. Most egy fotózás kedvéért ledobta a ruháit, és igen merész képeken pózol Tóth Andi, aki meztelen felsőtestére csak egy teljesen nyitott, fekete műszőrmekabátot vett fel, amit semmivel sem fogott össze magán.

Tóth Andi
Tóth Andi merész fotózáson mutatta meg fedetlen melleit, de durva kritikákat kapott miatta
Fotó: instagram.com/tothandi.andee/ 

Bár rengetegen dicsérték a megjelenését, és bókoltak a merész fotók alatt, a kritikus kommentek sem maradtak el a visszavonult énekesnő testalkatát illetően. Sokak szerint Tóth Andi már csontsoványra fogyott, és egykor nőies idomait is teljesen elvesztette. Korábban voltak, akik aggodalmukat fejezték ki a fogyását illetően, ma már egyre keményebb kommentek kap, ha megmutatja magát.

Hogy nézel már ki Andi? Egy dögös nőből, egy csontkollekciós vámpír lettél! Nézz a tükörbe rendesen!

 - írta egy követője kegyetlen őszinteséggel kifejezve a nemtetszését az énekesnő fogyása miatt.

"Néha a kevesebb több, Andika!" - írta egy másik kommentelő, aki valószínűleg a sminkjére és a szettjére tett utalást. De volt olyan is, aki egyszerűen csak annyit írt a képek alá, hogy "borzasztó", így fejezte ki a csalódottságát.

Tóth Andit azonban nem érdeklik a kritikák, korábban is reagált már a fogyása miatti támadásokra, és azzal érvelt, hogy ő így érzi jól magát, és egyébként, amikor túlsúlyos volt, akkor amiatt kritizálták és nem akar senkinek megfelelni, csak magának.

A képek között lapozhat:

Tóth Andi elárulta, miért nincs párkapcsolata

A visszavonult énekesnő saját YouTube-csatornáján indított főzőműsorban néha beszél a magánéletéről is, ahol követői kérdésére válaszolgat. Legutóbb arra is válaszolt, hogy miért nincs barátja.

Nagyon sokan kérdezitek, hogy van-e valakim, úgyhogy ezt most szeretném leszögezni: nem, nincs senkim. Csak a kutyám van"

- mondta korábban, aztán arra a kérdésre is felelt, hogy boldog-e így.

"Nagyon örülök, hogy úgy válaszolhatok erre a kérdésre, hogy igen, nagyon boldog vagyok és kiegyensúlyozott. De visszanézve sem csinálnék semmit máshogy, így volt jó minden. Ha valamit megváltoztatnánk, még a végén valami máshogy sülne el, az ismeretlen pedig mindig bizonytalan. Jó ez így" - zárta rövidre a témát.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!