Sokan kérdezték, most válaszolt Tóth Gabi

DWTS, Dancing with the Stars, DancingwiththeStars, ötödik évad, sajtóesemény, idei évad párjai, leleplezés, MBH Bank székház, Budapest, 2024.09.16.
Tóth Gabi és Papp Máté Bence, Dancing with the Stars
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
Október végén elstartol a Dancing with the Stars ötödik évada, melyben Tóth Gabi és Papp Máté Bence együtt lépnek majd színpadra. Az énekesnő a Sztárban Sztár All Starsban is szerepel, és nagy eséllyel sokáig versenyben is marad.
Vágólapra másolva!

Október 26-án jön a TV2 nagy show-ja. A Dancing with the Stars visszatér, most is profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre a hírességek. A TV2 töretlen népszerűségnek örvendő szuperprodukciójában többek között parkettre lép Tóth Gabi és barátja, Papp Máté Bence is. Az énekesnő a Sztárban Sztár All Starsban is szerepel, és nagy eséllyel sokáig versenyben is marad, a hétvégén már az ötödik élő show-ban bizonyíthat. Sokan kérdezték tőle, hogyan fogja majd bírni egyszerre a két nagy műsorban való szereplést, erre egy bejegyzésben válaszolt az érdeklődőknek.

"Köszönjük nektek Mátéval a rengeteg gratulációt! Nagyon jól esik nekünk! 

Kérdeztétek, hogy hogyan fogom tudni csinálni a Sztárban Sztárt is és a Dancinget is. Sztárban Sztár utolsó élő show október 19., Dancing első élő show október 26. 

Nagyon boldog vagyok, hogy mindkét műsor versenyzője lehetek! Szorítsatok nekem és legyetek velünk október 26-tól a TV2-n. Tényleg mindenki táncol" - üzente Tóth Gabi.

Így várja Tóth Gabi és párja a közös versenyt

Az énekesnő a TV2-nek a bemutatkozó videójában így fogalmazott: 

Dancing with the Stars felkérésre nemet mondani?! Ez egyértelmű igen! Ez a legnagyobb igen, amit valaha adtam! 

Az életem egy nagy része a tánc. Eredetileg táncosnak készültem, de aztán az életem, bizonyos egészségügyi okok, úgy alakították, hogy az éneklésre került a fókusz" - mondta.

"Amikor megtudtam, hogy a szerelmemmel szerepelhetek ebben a műsorban, ő lesz a párom, akkor két dolog jutott az eszembe. Úristen, de jó, hogy egy összeszokott pár vagyunk, nyilván úgy könnyebb fejlődni, úgy kifejezni egy történetet, ha valakit ismersz. Aztán eszembe jutott az is, hogy ha valami nem sikerül negyedjére, ötödjére, és össze leszünk zárva, akkor biztos, hogy lesznek tüzesebb megszólalásaink, mert mindketten vehemensek vagyunk" - tette hozzá.

Nem titkolja, a tánccal mint kifejezési formával, bepillantást enged majd a legmélyebb titkaiba:

"Vannak olyan titkos történeteink, amit még soha nem meséltünk el, akár a közös dolgainkat tekintve, akár a régi életemből, amikor még nem éreztem olyan jól magam a bőrömben. 

Nagy támadásoknak voltunk kitéve, főleg a kapcsolatunk elején. Tudjuk, mit gondoltak rólunk, miket terjesztettek. De mi pozitívan állunk hozzá, lehetőséget látunk a Dancingben. 

Lehetőséget látunk a Dancingben, hogy megismerjenek minket az emberek, és hiszek az emberek jóságában" - mondta Tóth Gabi.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!