Tóth Gabi nem érti, miért kapta meg a "botrányhősnő" jelzőt

Vágólapra másolva!
Érzelmekkel teli időszakot tudhat maga mögött Tóth Gabi.
Vágólapra másolva!

"Nagyon tartalmas nyarunk volt, rengeteg új feladattal, de közben annyi élménnyel gazdagodtam, hogy egy nagyon feltöltődött, pozitív lelkiállapotban állok neki az előttem álló feladatoknak. Ráadásul az is sokat nyomott a latban, hogy nagyon várom a Sztárban sztár All Stars-t, mivel imádtam csinálni 9 éve is, és nagyon jó érzés újra megmutatni magam, mint énekesnő" - mesélte Tóth Gabi.

Arról is beszélt, hogy nem érti, miért aggatták rá a sok negatív kifejezést, amikor egyáltalán nem szolgált rá. 

Semmi olyan botrányos dolgot nem csináltam, nem voltak durva ügyeim, mégis rám akasztották a botrányhősnő kifejezést. Szerintem azért van, mert nagyon sok irigy ember van, és az emberek nem szeretik azt, aki tehetséges, 

és azt sem, ha látják az adott emberen, hogy önbizalommal tör előre, bekapcsol náluk egyfajta frusztráltságot. Utálni mindig könnyebb" – árulta el az énekesnő.

Hamarosan visszatér, a Sztárban Sztár All Stars egyik szereplője lesz

A múlt héten a TV2 felfedte, mely sztárok térnek vissza a Sztárban Sztár All Stars műsorába. A visszatérők között van Tóth Gabi is, aki korábban a Sztárban Sztár harmadik évadában, remek produkciók után a harmadik helyen végzett. Később zsűritagként láthatták a TV2 nézői, de mint elárulta, mindig vágyott arra, hogy a színpadon, versenyzőként is visszatérhessen. Azóta kiderült, hogy a volt párjával, Trap kapitánnyal lép majd közösen a színpadra, egymás ellen fognak párbajozni a TV2 műsorában.

Az énekesnő szereti a jogosan megfogalmazott kritikát, ami nem megy át szidásba, ezért tökéletes számára a TV2 műsora, ugyanis fontosnak tartja, hogy folyamatosan képezze magát.

LAB_1004
Trap kapitánnyal fog párbajozni
Fotó:  Ladóczki Balázs - Origo /  Ladóczki Balázs - Origo

"Nagyon várom az építő jellegű kritikákat, mert azokból mindig fejlődök. 

Nincs olyan, hogy mivel húsz éve a popszakmában tevékenykedem, ezért nyugodtan hátradőlhetek.

Nagyon is kell fejlődnöm, erre pedig tökéletes ez a műsor, mert a rengeteg színét meg tudod mutatni a hangodnak. Megismered magad, mennyit bírsz, mi a teherbíró képességed, amivel jó, ha tisztában van az ember" - mondta a Borsnak.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!