Műsorváltozások lesznek a TV2 csatornáin

Sztárban sztár All Stars, TV2
Sztárban sztár All Stars, TV2
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár All Stars és a Megasztár is érintett. A Super TV2 pedig Maggie Smith-re emlékezik.
Vágólapra másolva!

Változások lesznek a TV2 előre kiadott programjaiban a hétévége során: szombaton, szeptember 28-án 19.30-tól jön a nagysikerű Sztárban Sztár All Stars 23 órától pedig a Batman című film kerül a képernyőre. Szeptember 29-én, vasárnap 19:30-kor indul a Megasztár, amely a múlt hét legnézettebb műsora volt, egymilliónál is többen követték. Utána 21:55-kor jön A szállító című film.

TV2, Megasztár - hárman a zsűriből
TV2, Megasztár - hárman a zsűriből
Fotó: TV2

Mint írtuk, 89 éves korában elhunyt Maggie Smith, kétszeres Oscar-díjas brit színésznő. Emlékére a Super TV2 vasárnap 18:45-kor műsorára tűzi a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. részét.

Változás a Super TV2 műsorainál

A Harry Potter-filmek McGalagony professzoraként is ismertté vált színésznő több mint hét évtizedes karriert futott be a filmvásznon és a színpadon. Kétszer is elnyerte az Oscar-díjat, és háromszor kapott Golden Globe-díjat, ötször BAFTA-díjat, négyszer Emmyt és egyszer Tony-díjat, ezáltal azon kevesek egyike, aki megkapta a „színészi hármas koronát”, amely az Oscar-, az Emmy- és a Tony-díj elnyerését jelenti. 1990-ben II. Erzsébet királynő lovaggá ütötte, azóta viselhette a Dame címet.

Maggie Smith, MaggieSmith, angol színésznő, Maggie Smith érdekességek, MaggieSmithérdekességek, 2024
Maggie Smith 
Fotó: Collection ChristopheL via AFP/Warner Bros.

Maggie Smith olyan filmekben és sorozatokban szerepelt, mint az Apácashow, a Downton Abbey, a Hook, a Nanny McPhee és a nagy bumm, az Elvált nők klubja vagy az Eltakarítónő. Legismertebb szerepe a Harry Potter-filmek McGalagony professzora volt, melyet 2001-től 2011-ig alakított.
A jótékonykodásáról is híres színésznő emlékére a Super TV2 vasárnap műsorára tűzi a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. részét, amely a nagysikerű Harry Potter-sorozat befejező része.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!