Levetkőzött a TV2 bombázója - képek

Papp Gabi, a Next Top Model Hungary sztárja
Vágólapra másolva!
Papp Gabi ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, aki ezúttal a közösségi oldalán vetkőzött le. A TV2 sztárját falatnyi fehérneműben fotózták.
Vágólapra másolva!

Papp Gabit a nézők a Next Top Model Hungary első évadából ismerhették meg,  akinek évtizedes tapasztalata van modellkedés terén, a szakmai zsűrit nem sikerült meggyőznie arról, hogy alkalmas lenne a feladatra, ugyanis nagyon nehéz természete van, ezért már a döntő előtt kiesett a versenyből. A TV2 sztárja megosztó személyisége ellenére mégis hatalmas közönségkedvenc volt a műsorban, és azóta is folyton megállítják őt az utcán, ha hazatér Magyarországra, ugyanis nem itthon, hanem Angliában él párjával és hétéves kislányával.

Papp Gabi, a TV2 sztárja
Papp Gabi, a TV2 sztárja gyakran 
Fotó: Instagram.com/ellazafira/

A TV2 bombázója fehérneműre vetkőzött

A modellnek nagyon jól esik, hogy ennyi pozitív visszajelzést és szeretetet kap az emberektől. Nemrég egy népszerű fehérnemű márka kérte őt meg, hogy képviselje őket, azóta pedig rendszeresen szórja magáról a dögösebbnél dögösebb és merész képeket a sztár. 

Nemrég olyan képet rakott fel magáról az Instagram-oldalára, ahol több, csipkés, alig takaró fehérneműt visel, és simogatja magát. Papp Gabi remek formában van, a képek láttán pedig nem csoda, hogy a rajongóinak még a szava is elállt.

Úristen, de imádlak 

- jegyezte meg egy férfi.

Ez igen, anyukám 

- olvasható egy hozzászólás. 

Papp Gabi, a TV2 és a Next Top Model Hungary sztárja
Fotó: Instagram.com/ellazafira/

Feladhatja a modellkedést

A TV2 sztárja jelenleg kétlaki életet él, és az angliai szakmája is gondolkodóba ejti, vajon meddig folytatja a modellkarrierjét.

Az elmúlt időben sok munkát kaptam itthon, de még nem elég biztos a talaj, hogy mozdítsam az egész családomat.

Ezt a nagy lépést még nem tudnám megtenni. Alapvetően Bristolban élek, itt pedig nem modellkedem, civil munkám van" - magyarázta  Papp Gabi, akinek Angliában szépségszalonja van, és úgy tűnik, azt tekinti elsődleges munkájának, amire alapozhat.

Hozzáette, szeretne két lábbal a földön járni, és a sikerek ellenére sem érzi magát biztonságban, ha modellkedésről van szó. Bár az utóbbi időben rengeteg munkája akad, mégsem akar kizárólag csak ezekre alapozni.

Papp Gabi, a Next Top Model Hungary sztárja
Fotó: Instagram.com/ellazafira/

Nem vállal aktfotózást

A tehetségkutató egy régebbi adásában aktfotózáson vettek részt a műsor szereplői, a meztelenkedés azonban nem jött be mindenkinek: két versenyző döntött úgy, hogy nem hajlandó megcsinálni a feladatot, az egyik Gabi volt.

Kijelentette, hogy ő a hosszas pályafutása alatt sosem vállalt aktfotózást, mivel a meztelenkedés sosem fért bele neki, és ezután sem fog meztelenül pózolni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!