Zendaya egy feltétellel vállalta az édeshármast két pasival!

Vágólapra másolva!
A színésznő hatalmas sikerű filmje holnaptól a Prime kínálatában is elérhető. A Challangersben Zendaya egy teniszcsillagot alakít.
Vágólapra másolva!

Zendaya édeshármas -  kevesen gondolták volna pár évvel ezelőtt, hogy a bájos színésznő neve egy mondatban lesz ezzel a szóval. Az ex-Disney sztár, aki időközben Pókember szerelme lett a vásznon és a való életben is, egyre bevállalósabb szerepeket kezdett vállalni. Ott van rögtön az Eufória, amiért kétszer is megkapta a legjobb drámai színésznőnek járó Emmy-díjat a drogfüggő Rue megformálásáért, majd jött a Dűne, ahol a galaxis legvagányabb harcosnőjét, Tashit alakítja Timotheé Chalamet mellett. Nem hiába gondolják sokan generációja Angelia Joliejának, különleges szépsége mellett bátran választ a szerepek közül, sőt már producerként is kipróbálta magát a Challangers című filmben, ami a mozik után holnap a Prime-ot is meghódítja. 

Zendaya, CHALLENGERS (2024)
Zendaya a bevállalós jelenetektől sem riad vissza Fotó:  AFP  /  AFP 

Édeshármas Zendaya módra

A Z-generációs erotikus thriller egy bizarr szerelmi háromszögbe kalauzolja a nézőket. Három teniszcsillag tinikori botlásait és döntéseit követhetjük végig, illetve hogy 15 évvel később ez milyen hatással van az életükre. A nagyreménységű Tashi korosztálya legnagyobb teniszcsillaga lehetett volna, ám egy sérülés derékba törte a karrierjét, ezért férje edzője és managere lett. Azonban ott van tinikori szerelme, aki nem mellesleg a férje legjobb barátja is volt, azonban az édeshármasba torkolló kapcsolatuk nem várt fordulatokat vett. 

Zendaya, CHALLENGERS (2024)
Zendaya kifejezetten kérte a segítséget a szexjelenetekhez Fotó:  AFP  /  AFP 

A filmben számos fülledt jelenet is látható, amit a producerként is közreműködő Zendaya csak és kizárólag egy feltétellel volt hajlandó vállalni; ha intimitáskoordinátort is jelen van a felvételeknél. Ebben a két férfi főszereplő, Josh O' Connor és Mike Faist is egyetértettek, akiknek szintén többször kellett meztelenül megjelenniük a vásznon, nem beszélve az ominózus édeshármasról. 

Volt egy intimitás-koordinátorunk, aki fantasztikus és nagyon segítőkész volt, mert fontos volt, hogy biztonságban érezzük magunkat. Beszéltem a kollégáimmal, hogy megtaláljuk a módját, hogy jól érezzük magunkat. Együtt teniszeztünk, együtt jártunk, együtt próbáltunk. Össze kell kötnünk és jól éreznünk magunkat egymással."

 

- nyilatkozta Zendaya az Elle magazinnak. 

Zendaya, CHALLENGERS (2024)
Vajon mi lesz a vége az édeshármasnak? Zendaya, Mike Faist (balra) és Josh O' Connor ( jobbra) Fotó:  AFP  /  AFP 

Oscart hozhat Zendayanak a Challangers? 

A kritikusok imádták és közel 100 millió dollárt is termelt világszerte a Challangers. A két férfi főszereplő alakítását is sokan méltatták, ám a legtöbb kritikus egyet értett abban, hogy a film abszolút Zendaya alakítása miatt működik, olyan mint egy 21. századi, modern famme fatale, aki bármit bevet a céljai elérése érdekében. Az első előrejelzések szerint a 28 éves sztár készítheti az estélyi ruháját, ugyanis elég nagy az esélye, hogy megkapja élete első Oscar-jelölését, sőt a merészebb filmes szakemberek szerint akár duplázhat is: a Dűne 2-ért a mellékszereplői kategóriában sem elképzelhetetlen a jelölés számára. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!