Zimány Linda ismét halálos fenyegetéseket kapott

Zimány Linda
Vágólapra másolva!
A magyar modell többször is kapott durva fenyegetéseket a közösségi oldalon. Zimány Linda legutóbbi zaklatóját ugyan elfogták, de kiderült, hogy van egy másik is, aki szintén ki akarja irtani a családját.
Vágólapra másolva!

Zimány Linda mögött hatalmas stressz és félelem van, ugyanis többször zaklatták, fenyegették őt. A magyar modell egyik zaklatóját, egy bizonyos H. Csabát Németországban fogták el a rendőrök. Zimány Linda örül, hogy a férfi már nincs szabadlábon, aki szerinte jóval átlépett egy határt. Olyan üzeneteket küldött neki, amikben arról írt, hogy darabokra töri a csontjait, mindezt felveszi videóra és kirakja az internetre, hogy mindenki lássa, ahogy visít. Azt is mondta, hullazsákba kerülnek majd a szülei és ő is, mert minden magyar celeb ezt érdemli. 

Zimány Linda
Zimány Linda zaklatás áldozata lett
Fotó: Zimány Linda/Instagram

Zimány Linda ismét halálos fenyegetéseket kapott

Nem kívánja senkinek mindazt, amin keresztülment. Saját bevallása szerint úgy érezte magát, akár egy legrosszabb horrorfilmben. Azonban kiderült, hogy egy másik férfi is zaklatja őt.

Virtuális felületeken, jelen esetben a Instagramon küldözgettek különböző profilokról üzeneteket, hogy hullazsákban fognak hazavinni; felveszik, ahogy összetörik a csontjaimat; és ahogy visítok, azt kamerára veszik. 

A szüleimet és az egész családomat kiirtják – hogy idézzek. Különböző hasonló üzenetek jöttek. 

Azt hittem, ez egy embertől jön, mert amikor letiltottam az egyik profilt, hasonló jellegű üzenetek kezdtek el jönni körülbelül egy héten belül egy másikról 

– részletezte Zimány.

A közösségi oldalakon is bűncselekményt követtek el ellene

A közösségi oldalakon többször is valótlan rágalmazásokat írnak a modellről, ami után úgy döntött, hogy bíróságra viszi az ügyet, hiszen ezek a jó hírét is rontják.

Nálam akkor szokott elgurulni a gyógyszer, ha olyan valótlan állítás történik, ami már megüti a bűncselekmény kategóriáját. 

Mondjuk, ha valaki megvádol olyan dologgal, ami nem igaz… Például azzal, hogy mondjuk van egy olyan komment, hogy "Zimány Linda ruhamárkája szerintem egy pénzmosoda." Ez rágalmazás, ez becsületsértés, ez az üzletemet bántja, a hitelemet rontja" - fejtette ki a sztár, aki úgy érzi, hogy változásra lenne szükség ahhoz, hogy hasonló esetek ne történjenek meg.

"Szeretném, ha ebben változás lenne a jövőben. Nyilván ez egy bonyolultabb dolog, mert ehhez szerintem a törvényeken is módosítani kéne, szigorítani. 

Komolyabban kéne venni az embereknek a személyiségi jogait, azt, hogy azok ne sérüljenek.

 De nem reménytelen!" - hangsúlyozta a Palikék Világa Ilyen az élet című műsorban. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!