A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Különös véletlennek köszönheti barátnőjét ifj. Schobert Norbert

Schobert Norbi
ifj. Scobert Norbi nem először viszi nyaralni barátnőjét, Petrát
Vágólapra másolva!
Rubint Réka és Schobert Norbert fia szeptemberben beszélt először nyilvánosan arról, hogy szerelmes. A Farm VIP 2022-es győztese és párja, Petra már ismerték egymást néhány éve, de csak tavaly kezdtek el komolyabban ismerkedni. A fiatal lány Gödtől több száz kilométerre él, mégis éppen ott volt az osztálykirándulásuk, akárcsak Norbikáéknak, ugyanabban az időpontban...
Vágólapra másolva!

Ifj. Schobert Norbinak már évek óta tetszett a mostani párja, egy fellépésén látta először.

Még kisgyerek voltam, nagyon izgultam, de mindenképpen oda akartam menni hozzá, mert tudtam, hogy ha nem teszem meg, azt nagyon bánni fogom később" – kezdte legutóbbi interjújában Rubint Rékáék fia. Akkor elkérte a fiatal lány telefonszámát, de csak néhány üzenetet váltottak. Az újabb találkozóra öt évet kellett várni.

Megosztottam az Instagramon, hogy ott vagyok, ő pedig reagált rá, én visszaválaszoltam, és elkezdtünk beszélgetni. Végül a szentendrei Duna-parton találkoztunk. Elkezdtünk beszélgetni, és úgy elment az idő, mint egy pillanat. Én még nem éreztem ilyet senki iránt, annyira megfogott. A szüleim imádják Petrát, és én is jóban vagyok az ő szüleivel. Az elején volt egy kis távolságtartás, de ahogyan teltek a hónapok, és látták, hogy komolyan gondolom a kapcsolatunkat, ők is komolyan vettek engem. Az is nagy szó, hogy karácsonykor elengedték velünk Thaiföldre, mert még sosem töltötte a családjától távolt az ünnepeket. A társaságból nem sok embert ismert, így mondta is, hogy neki ott én voltam a család" – emlékezett vissza Schobert Norbika a HOT! Magazinnak adott interjújában.

Forrás: Schobert Norbi/Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!