Így reagáltak az emberek Azahriah váratlan visszavonulására

Azahriah
Vágólapra másolva!
Sokakat meglepett a hír, miszerint a zenész egy időre visszavonul. Ezt Azahriah maga jelentette be a YouTube-csatornáján.
Vágólapra másolva!

"Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni. Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de biztosan érzem, hogy az a jelenés nagyobb lesz, mint bármi eddig. Őszintén hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést, nagyon vigyázzatok magatokra, keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek, és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz. Nov. végén jön a film/pusi koncertfilm most meg lemegy az Európa-tour, eztán egy darabig felszívódok" - írta a követőinek a YouTube-csatornáján Azahriah. A hír nagyon meglepte a rajongókat, hiszen a zenész korábban sehol nem beszélt arról, hogy pihenni szeretne. 

Azahriah bejelentette: visszavonul

Elárasztották az oldalát a kommentek, sokan megértik a döntését

A csatornáját az elmúlt néhány órában elárasztották a kommentek, sokan nem hiszik el, hogy hosszú hónapokig, vagy akár évekig nem fog koncertezni, de a rajongók többsége megérti a döntését.

Váratlanul ért és kicsit megijeszt most ez, mindazonáltal nyilván érthető, ha szünetre vágysz, csak remélni tudom, hogy nem ez a vége

 - írta egy kommentelő. "Büszke rád mindenki Ati! Vigyázz magadra és jó pihenést! Nagyon szeretünk" - üzente egy másik. 

"Kedves Azi! Rád fér a pihenés. Sok munkád és energiád van ebbe az évbe. Alig várjuk a koncertfilmet. De annál jobban a visszatérést. Rettentő módon hiányzol már most" - írta a bejelentés mellett egy rajongó, egy másik pedig így üzent: neki: "Hiányozni fogsz, várunk vissza! Megérdemled a pihenést és egy kicsit elengedni ezt a rohadt nagy nyomást, ami rajtad van. Legenda vagy!"

Hamarosan a mozikban az Azahriah-film

A Mi vagyunk Azahriah című filmről nemrég így nyilatkozott: "Ha már filmet csinálunk, akkor abban én nem akarok látszódni. Nagyon sokszor érzem magam tehetetlennek, de ez alól egyetlen dolog szabadít fel, az a zene.

 Ha egy zenében azt éreztem, hogy ez nekem támaszt nyújt, akkor az olyan volt, mint egy otthon. Nekem nem volt más opció az életben, csak az, hogy én befussak.

- mondta nemrég a 22 éves előadó, kinek filmje novemberben kerül a mozikba.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!