Ázsia Expressz: Krausz Gábor nem bírt őszintén gratulálni a győztes párnak

Vágólapra másolva!
Hat hét után véget ért a TV2-n az Ázsia Expressz, péntek este kiderült, hogy Béres Anett és Sáfrány Emese nyerték az évadot. Mikes Anna és Krausz Gábor a másik helyen végeztek, a befutónál pedig a séf képtelen volt őszintén gratulálni a győztes párnak.
Vágólapra másolva!

Hat hét, elképesztő küzdelmek és drámai hajszák után véget ért a TV2-n az Ázsia Expressz ötödik évada, melyet a Fülöp-szigeteken, majd Tajvanon forgattak. Tegnap este kiderült, hogy a két versenyben maradt páros, Mikes Anna és Krausz Gábor, illetve Béres Anett és Sáfrány Emese közül az utóbbi páros nyerte meg a 15 millió forintos fődíjat. Az utolsó adásban látványos próbatételek várták a versenyzőket, melyben ismét kitartásra, gyorsaságra, és ügyességre is szükségük volt a versenyzőknek. 

A győztesek
Fotó: TV2

Nem számítottak az első helyre

A győztes páros megszólalt az Origónak a győzelmet követően, elmondásuk szerint maguk sem számítottak erre a végkimenetelre.

Az elején, amikor elindult a forgatás és a verseny, eszembe sem jutott, hogy egyáltalán a döntőben leszünk.

Az elsődleges célunk az volt, hogy elsőnek ne essünk ki, de gondolom, ez mindenkinek szerepelt a tervei közt. Igazából csak azzal voltunk elfoglalva, hogy megoldjuk a feladatokat" - kezdte lapunknak Béres Anett, aki Sáfrány Emesével már a végső győzelem előtt is egy nagyobb összeget nyert az Ázsia Expresszben.

Krausz Gábor nem tudott őszintén gratulálni nekik

Miután Mikesék is megérkeztek Ördög Nórához a műsor fináléjában, a táncosnő mindkét győztest megölelte és többször gratulált nekik, a séf viszont csak Sáfrányt ölelte át futólag, majd elsétált, és később gratulált. Erre a helyzetre Krausz Gábor utólag, a TV2 műsorának kibeszélőjében reagált. 

Ott, amikor befutottunk a döntőben, és ott nyilván voltak érzelmek, meg ott tényleg kiszaladtuk a belünket, és nem biztos, hogy jól emlékszem, de hogy őszintén, igazán nem tudtunk gratulálni nektek, és ezúton szeretnék. De én úgy emlékszem, hogy ott nagyon kivoltam, meg káromkodtam…

– szabadkozott Krausz Gábor, mire Béres Anett közbeszúrta: emlékei szerint is csak Mikes Anna ment oda hozzájuk.

… de az nyilván nem nektek szólt, és nem annak, hogy nyertetek. Hanem tényleg őszintén gratulálunk. És komolyan nagyon megérdemeltétek, elejétől fogva a végéig kőkemények voltatok. Ezt szeretném tisztázni, mert ez ott nem hangzott el.

- mondták a műsorban  a győzteseknek.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!