Verekedni akar Bárdosi Sándor az őt kritizáló sportolóval

Vágólapra másolva!
Mit írtuk, kritikán aluli teljesítményt nyújtott az RTL Klub szégyenműsorának ötödik adásában bokszot imitáló birkózó. Bárdosi Sándor úgy tett, mintha bokszolna, azonban csak színjáték volt, a csatorna kétségbeesett próbálkozása. Most az egykori olimpikon kemény kritikát kapott egy profi sportolótól, és agresszíven reagált az őt ért támadásra.
Vágólapra másolva!

A végéhez közeledik az RTL Klub szégyenműsora, a Sztárbox, melynek az ötödik adásában láthatta, aki véletlenül odakapcsolt, az egyik legszégyenteljesebb meccset, ami számtalan kritikát kapott. Mivel már rendes versenyzőket is alig talált a csatorna, ezért az este fő attrakciójának szánt műsorszámban Bárdosi Sándor vállalta, hogy vélhetően megrendezett körülmények között megpüföli Árpa Attilát – azonban ez sem hozta meg számukra a várt eredményt, csak nevetségessé tették magát és az egymást püfölő celebeket is a csatorna.

Sztárbox, Bárdosi Sándor
Sztárbox: Árpa Attila és Bárdosi Sándor műmeccse
Fotó: RTL / RTL

 

A rengeteg kritika azonban nem tetszett Bárdosinak, főleg a legutóbbi nem, azonban elég agresszívan reagált Boráros Gábor, népszerű ketrecharcos szavaira.

Nemcsak én gondolom úgy, hogy csalódás volt, amit Sanyi részéről láthattunk. Többet vártam volna tőle, Árpa előtt viszont le a kalappal.

Sanyit nem kellett volna szorítóba engedni, mert úgy tűnik, ez nem az ő sportja. Maradnia kellene a birkózásnál vagy az edzősködésnél - mondta Boráros Gábor Bárdosi teljesítményéről, aki rövid, de tömör véleményét nem tudta magában tartani és egy videót tett közzé. Így ő is azoknak a véleményét erősíti, akik durván kritizálták a birkózót a teljesítménye miatt, és amiatt, hogy Árpa Attilával bohóckodik a szégyenműsorban, amit egyre nehezebb megtölteni tartalommal, emiatt is sokan panaszkodtak a csatornára.

Most az egykori olimpikon sajátos módon vágott vissza, és nem békésen próbálja rendezni a dolgot, hanem verekedni hívta Borárost.

Ez most komoly? Boráros Gábor szerint nem tudok bokszolni? Nem tudom, hogy ezen most sírjak vagy nevessek? 

Inkább sírnom kellene, látva Boráros legutóbbi MMA-mérkőzéseit... 

De ha ekkora szája van, akkor álljon ki egy meccsre egy nyugdíjassal, vagyis velem! Bárhol, bármikor!

Ja és nem ketrecben, MMA-szabályok szerint, mert ott még rosszabbul járna, hanem ringben és egy igazi bokszmeccsen! Ott majd meglátjuk, mennyi közöm van az ökölvíváshoz..." - mondta a Blikknek ingerülten Bárdosi Sándor birkózó, akit úgy tűnik, nagyon rosszul érintett a sportoló kritikája, pedig nagyon sokan vannak vele azonos véleményen.

bárdosisándor
Bárdosi rosszul viseli a kritikát, ezért verekedni akar
Fotó: HM Zrínyi/Honvédelem.hu

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!