Kiderült, hogy Béres Anett és Sáfrány Emese mire költötték az Ázsia Expressz fődíját

Vágólapra másolva!
Összesen 17 millió forintot zsebeltek be.
Vágólapra másolva!

Hat hét után véget ért a TV2-n az Ázsia Expressz, kiderült, hogy Béres Anett és Sáfrány Emese párosa nyerte az ötödik évadot, miután a korábban több hajszát remekül teljesítő Mikes Anna és Krausz Gábor előtt végeztek. A győzelem után az Origónak idézték fel a valójában több hónapja véget ért forgatást.

A győzteseknek járó 15 millió forinton felül kaptak még egy-egy milliót két jokerjátékért, összesen tehát bruttó 17 millióval lettek gazdagabbak. Ezt osztották kétfelé - írta meg most a story.hu.

Van egy fogyasztószalonom, ahová új gépeket vettem. És egy szegény családnak – akiket régóta támogatok – félmillió forintot adtam

– árulta el nyereménye sorsát Béres Anett.

Sáfrány Emese is a vállalkozását fejlesztette a nyereményből

Sáfrány Emese szintén saját vállalkozása fejlesztésére fordította az összeg nagy részét.

Légtornász eszközöket és kiegészítőket forgalmazó webáruházam van, feltöltöttem az árukészletet, én már felkészültem a karácsonyi rohamra. Ötszázezer forintot pedig átutaltam egy olyan alapítványnak, amely hátrányos helyzetű, egyedülálló szülőket támogat.

 Egy őszi nyaralás azért még belefér: Anett-tel és Laky Zsuzsival Spanyolországba utazunk. Zsuzsit és a férjét, Gusztit [Dietz Gusztáv – a szerk.] nagyon szeretjük, a verseny alatt is korrektek voltak velünk. De Gusztit most itthon hagyjuk, és csak mi hárman, lányok vakációzunk" - mondta el Sáfrány Emese.

Béres Anett rengeteget lépcsőzött, ez előny volt a feladatoknál

Béres Anett az elmondása szerint hosszú hetekig tudatosan készült a versenyre: otthonában rendszeresen edzett és naponta lépcsőzött abban a 16 emeletes házban, ahol a lakása van.

Először csak egyszer tudtam felmenni a tizenhatodikra, aztán kétszer, aztán háromszor, és a végén már ott tartottam, hogy tízszer. Mindig felmentem gyalog, és akkor lefele pedig lifttel, az volt a pihenőm

– magyarázta az Ázsia Expressz győztese, aki felkészülése alatt a mélyhátizmait is erősítette, egyebek közt egy olyan gyakorlattal is, melyet először ötvenes, majd százas ismétlésszámmal végzett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!