Bruce Willis állapotáról beszélt Demi Moore

Bruce Willis friss fotón
Bruce Willis friss fotón
Vágólapra másolva!
A Die Hard-filmek sztárjánál két évvel ezelőtt diagnosztizáltak afáziát, majd demenciát. Bruce Willis nemcsak a színészettől, de a nyilvánosságtól is visszavonult, csak ritkán látni róla egy-egy képet, azt is a családja osztja meg. Egykori felesége, Demi Moore egy interjúban mesélt a színész jelenlegi állapotáról.
Vágólapra másolva!

A színésznél még 2022-ben diagnosztizáltak afáziát, ezért bejelentette, hogy visszavonul a színészettől. Ez a betegség ugyanis gyógyíthatatlan, az érintettek beszédközpontja pedig sérül. 2023 februárjában frontotemporális demenciát állapítottak meg nála, ami tovább súlyosbította Bruce Willis állapotát.

Bruce Willis
Bruce Wilis betegsége miatt hagyott fel a színészettel
Fotó: Instagram.com/brucewillisbw

Demi Moore megszólalt volt férje állapotáról

Nemrég egykori felesége, Demi Moore szólalt meg a Dia Hard-filmek sztárjának az állapotáról egy interjúban. 

"A betegség, az betegség. Ezt el kell fogadni, mást nem lehet tenni. 

De ahhoz képest, milyen baj sújtja, állapota stabil. 

Fontos, hogy ne ragaszkodjunk foggal-körömmel a múlthoz, nézzünk szembe azzal, ami most van. Ha elfogadjuk a helyzetet, ott vagyunk vele, ahol épp tart, az nagyon szép tud lenni" - idézte őt a People.

Demi Moore hozzátette, hogy pár nappal ezelőtt látogatta meg volt férjét közös lányukkal és unokájával.

Bruce Willis ma már jobban van

Demi Moore nyilatkozatát is alátámasztja az a tény, miszerint a színész családja rendszeresen oszt meg Willisről fotókat a közösségi oldalakon. A napokban lesifotósok kamerái Los Angelesben örökítették őt meg, ahol jól látható, hogy a világsztár habár fáradtnak tűnik, nyoma sincs annak, hogy súlyos beteg lenne. 

Bő egy hónappal ezelőtt lánya, Rumer Willis az Instagram-oldalán válaszolt a követői kérdéseire, ahol valaki megkérdezte tőle, hogy hogy van az édesapja. A fiatal lány erre a következőket válaszolta:

"Nagyszerűen van. Nagyon szeretem. Köszönöm" - írta, amihez egy megható fotót is posztolt: éppen édesapja kezét szorította.

Van gyógyír a betegségre?

A színész felesége, Emma Heming új fejleményekről számolt be, ami akár a világsztár gyógyulásában is segíthet. "Részt veszek egy olyan egészségügyi vizsgálatban, amely az agy működését vizsgálja. 

Igazán reménykeltő dolgok vannak kilátásban, ami a neurodegeneratív betegségeket illeti 

- írta korábban. Emma Heming Willis és Bruce Willis 2009-ben házasodtak össze, és két lányuk, született. A színésznek volt feleségétől, Demi Moore-tól is született három lánya.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!