Változás Sallai Nóra állapotában, elindult a Dancing with the Stars

Sallai Nóra
Sallai Nóra a Jóban Rosszban nővéreként
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A héten sok szó esett a Dancing with the Starsról és szereplőiről, de a balesetet szenvedett Sallai Nóráról vagy Dudás Miki brutálisan megvert édesapjáról is érkeztek új hírek. Szakításokról éppúgy beszámoltunk, mint esküvőről vagy békülésről – itt a heti bulvárösszefoglaló.
Vágólapra másolva!

Az október 21-i hét is bővelkedett bulváreseményekben, továbbra is zajlott az élet a magyar sztárok körül. Zárkózzon fel, olvassa el heti összefoglalónkat! Ezek voltak a legfontosabb történések a bulvár háza tájáról.

Dancing with the Stars, bulvár
Bulvár: a héten sok szó esett a Dancing with the Starsról
Fotó: Polyák Attila - Origo /  Polyák Attila - Origo 

Elindult a Dancing with the Stars

Október 19-én véget ért a TV2-n a Sztárban Sztár All Stars, a következő szombaton, október 26-án viszont elindult a csatorna másik szuperprodukciója, a Dancing with the Stars, az első élő show elején leleplezték az addig rejtegetett tizedik párost is. 

A Dancing with the Starsról egész héten sok szó esett, a próbafolyamatról, a felkészülésről többek között Kucsera Gábor, Kamarás Norbert, Tóth Gabi is nyilatkozott.

Kórházi hírek röviden

Folyamatosan érkeztek a hírek Dudás Miki brutálisan megvert édesapjáról is: sajnos az állapota inkább romlott, mint javult, az orvosai szerint csodára lenne szükség a felépüléséhez. A családi tragédia árnyékában Dudás Mikinek legalább a feleségével, Szigligeti Ivett-tel jobb lett a kapcsolata, erről itt beszélt.

A Jóban Rosszban balesetet szenvedett színésznője, Sallai Nóra közben valamivel jobban lett, lekerült a lélegeztetőgépről – a rehabilitáció azonban mindenképp hosszú lesz a számára. Mindenesetre már átszállították egy másik kórházba, egy Budapest környéki rehabilitációs intézetbe, ott folytatják a kezelését.

Újabb műtéten esett át az Exatlonból és több más realityből ismert BMX-bajnok, Kempf Zozo, miután az arccsontja több helyen eltört egy esés következtében, egy darabig az intenzív osztályon kezelték.

Kempf Zozo
Kempf Zozó a kórházi ágyán
Fotó: Kempf Zozo/Instagram / Kempf Zozo/Instagram

Ezalatt a Spike Dilo néven fellépő extrém rappernél, Kunsági Bencénél agydaganatot találtak, mint mondta, az orvosok szerint maximum egy éve lehet hátra. "Létezik egy műtéti eljárás, de nem vállalom. Egyrészt ténylegesen nem segítene rajtam, másrészt nem szeretnék életem végéig bukósisakban járni. Tudomásul vettem, hogy egy évem van hátra... Megbékéltem a múltammal és a betegségemmel. Hogy ez a sors jutott nekem, abban senki sem hibás. Nem akarok küzdeni, mert csupán még nehezebbek lennének az utolsó hónapjaim" – nyilatkozta.

Bulvár: voltak jó hírek is

A héten azért több jó hír is érkezett a magyar bulvár háza tájáról: kiderült, hogy a Kísértésben összejött pár (Brigi és Máté) már a gyerekvállaláson gondolkodik, össze is költöztek alig egy hónap után, a műsorban szintén látott Dorinának pedig új párja van. Közben a Kőgazdag fiatalok új szereplője, Szanyi Vanda férjhez ment, Kárpáti Rebeka kibékült 17 évvel idősebb, milliárdos párjával.

Szakítás is volt a héten

Gajdos Tamás eközben a héten árulta el, hogy 17 évvel fiatalabb menyasszonyával már jó ideje szakítottak, két éve külön élnek. Halastyák Fanni (Nemazalány) és Fenyvesi Barna kapcsolata is véget ért, szakítós hírből is több jutott tehát a 43. hétre.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!