Vágólapra másolva!
Bereczki Zoltán a Duna showműsorának új ítésze. További újdonság, hogy négytagú zsűri értékeli a versenydalokat a stúdióban ülő közönséggel. Az eMeRTon- és Fonogram-díjas színművész, énekes, zenei producer, rendező Korda Györgyhöz és Balázs Klárihoz, valamint Janza Katához csatlakozik. A december 7-től jelentkező Csináljuk a fesztivált! adásaiban az elmúlt száz év hatvan slágere tér vissza eddig sosem látott produkcióban. A házigazdák változatlanul Rókusfalvy Lili és Fodor Imre.
Vágólapra másolva!

Hazánk egyik legnépszerűbb előadóművésze, Bereczki Zoltán a mikrofont pontozólapra cseréli, és a négy fős zsűri tagjaként értékeli a legújabb évad slágerrepertoárját. A musical műfaj és a könnyűzene kiválóságának nem ismeretlen a Csináljuk a fesztivált!, korábban fellépőként lépett színpadra. Nagy örömmel vállalta a felkérést és boldogan csatlakozott a „Csináljuk a fesztivált! családjához”

Fotó: MTVA/Madaras-Czinszky Andrea

"Ebben a műsorban a top dalok topjai szerepelnek az 1910-es évektől egészen napjainkig, a legjobb magyar előadók által bemutatva, így zsűriként nem is kell igazán kritikát megfogalmazni, csak élvezni és beszélgetni a szerzeményekről, az alkotókról és feleleveníteni őket” – emelte ki a magát zenei mindenevőnek valló új zsűritag, hozzátéve, hogy a zene minden formában központi szerepet tölt be az életében:

 A család és a barátok mellett a zene számomra az erőforrás. A Csináljuk a fesztivált! pedig valódi feltöltődést jelent a hétköznapokban.

A kivételes zenei élményeket ígérő új évadban visszatér az ország kedvenc házaspárja, az első évadtól zsűriző Artisjus-, eMeRTon- és Fonogram-díjas Korda György és a Fonogram-díjas Balázs Klári, valamint a Jászai Mari-, eMeRTon- és Honthy-díjas Janza Kata. A musicalek koronázatlan királynője második alkalommal tagja a zsűrinek.  Az ítészek idén is Rókusfalvy Lilivel és Fodor Imrével, a Duna showműsorainak házigazdáival csinálják a fesztivált december 7-től.

A nézők már voksolhatnak a magyar dalokra

A műsor előkészítésének időszakaszában a hirado.hu oldalán a nézők már voksolhattak, hogy melyik magyar szerzeményeket hallanák a legszívesebben. A heteken át tartó, több ezer fő részvételével megvalósult közönségszavazással kialakult a korszakokon átívelő válogató adások repertoárja. Hazánk sztárelőadói az évtizedek legnagyobb slágereivel érkeznek. A többi közt Rúzsa Magdi, az Edda Művek, a Magna Cum Laude és Máté Péter dala hangzik el eredeti hangszereléssel, pazar látványvilággal és szédületes tánckarral.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!