Így néznek ki most a Dallas sztárjai

Vágólapra másolva!
A legtöbben már nem forgatnak aktívan, de van, aki 80 felett is nagyon jól tartja magát. A Dallas sztárjai már nincsenek tévézés élvonalában, de 46 évvel a sikersorozat indulása után is példátlan népszerűségnek örvendenek.
Vágólapra másolva!

46 év után is példátlan népszerűségnek örvend hazánkban a Ewing-család drámáit és intrikáit bemutató sorozat és annak színészei. A Dallas sztárjai közel öt évtizeddel később is számos rajongót tudhatnak maguknak, gondoljunk csak itt a Bobby-t alakító Patrick Duffy-ra, aki múlt héten hódította meg a mozikat a Lepattanó című filmmel. De mi a helyzet a többiekkel? Samantha, Lucy, Ray, Afton és a többiek bizony még mindig köztünk vannak és néhányan még a színészetnek se fordítottak hátat. 

Dallas, Dallasfilmsorozat
A Ewing-család közös fotója Fotó: Photo12 via AFP

Így néznek ki a Dallas sztárjai most!

Patrick Duffy

Ha már a Lepattanó miatt emlegettük, akkor kezdjük is rögtön Patrick Duffy-val, aki idén múlt 75 éves. A sármos színész a Dallas után az Egyről a kettőre című sorozatot vitte sikerre a kilencvenes években. Azóta nem volt kiugró sikere a színésznek, dacára annak, hogy évente 2-3 filmben vagy sorozatban mindig feltűnik. Következő filmje, a Hollywood Girl is már az utómunkálatok alatt van, ebben partnere Tyrese Gibson. Duffy összességében egy kellemes, laza hollywoodi sztár benyomását kelti, amiről a magyar rajongók is meggyőződhettek az utóbbi hetekben. 

Dallas, Patrick Duffy, PatrickDuffy, 71st Annual Directors Guild Of America Awards - Arrivals
Patrcik Duffy a Dallas után is népszerű Fotó: AFP

Linda Gray

Jockey kezdetben szerencsétlen, majd a sarkára álló felesége, Samantha ( az eredetiben Sue Ellen) meghatározó figurája volt a sorozatnak, nem beszélve arról hogy igazi sztárrá tette Linda Gray-t. A 84 éves színésznő pár hete ünnepelte a születésnapját, és jelentjük továbbra is aktív. Tavaly két filmet forgatott és a fotója alapján elmondható, hogy sok világsztárral ellentétben nem adta meg magának a plasztikai sebész szikéjének, hanem igyekszik méltósággal viselni a korát. 

Linda Gray, LindaGray
Fotó: AFP

Charlene Tilton

A kicsi Lucy azóta Lucy néni lett. A sorozat öntudatos naívája sokszor inkább dekoratív kiegészítő volt az olajmágnások világában, azonban a pöttöm leányzó nem hagyta magát és sokszor borsot tört a tesztoszteronbomba férfiak között. Tilton karrierje a Dallas-al véget ért, bár a rebootban visszatért Duffy és Gray mellett, de az elmúlt harmincöt évben leginkább Zs-kategóriás filmekben feszített a 66 éves színésznő. 

Charlene Tilton, CharleneTilton ,Charmaine Blake Presents The Faber Ryan Youth Foundation Gala
Charlene Tilton  bája sokat kopott a Dallas óta, több félresikerült szépészeti műtéte volt Fotó: Getty Images / 2019 Greg Doherty/HOLLYWOOD, CALIFORNIA 

Steve Kanaly

A zabigyerek, aki még a szexi Donnát is magáénak tudhatta egy időre. Ray a tenyeres-talpas dallasi parasztlegény mintapéldánya, aki miután megtudja igazi apja kilétét, aktív tagja lesz a Ewing családnak, dacára annak, hogy Jockey elég nehezen tud megbékélni a személyével. A szerepet játszó Steve Kanaly a sorozat után szinte teljesen eltűnt, a 2012-2014 futó újrázásban pár részre feltűnt, de amúgy teljesen hátat fordított a színészetnek és azóta a nyugdíjasok életét éli a 78 éves színész. 

Steve Kanaly, SteveKanaly, 30th Anniversary Reunion Of "Dallas" TV Show
Steve Kanaly-n ugyanolyan peckesen áll a cowboy kalap, mint a Dallas idején Fotó: AFP

Audrey Landers

A sorozat harmadik évadában csatlakozott a színésznő Afton szerepében a Dallashoz. Audrey Landers csak annak nem volt a barátnője kis túlzással, aki nem szerepelt a sorozatban, vagyis a széria intrikus rosszlánya volt. Landers azonban minden rafináltsága ellenére szerethetővé tudta tenni a figurát, így 8 évadon keresztül marad a Dallasban. A színésznő próbálkozott betörni Hollywoodba, de nem sikerült, azóta meg B-filmek pajkos MILF-jeit játssza. Sajnos a túlzott plasztika imádata is nagy problémát okozott a producereknek, ugyanis lassan egyetlen eredeti testrész se maradt rajta. Ironikus módon a Tánckar című filmben egy olyan táncosnőt játszik, aki arra biztatja az embereket, hogy ha vesznek maguknak egy cicit meg egy feneket, akkor megváltozik az életük. Nem biztos, hogy ebbe az irányba gondolta a figura, se Landers. 

Audrey Landers, AudreyLanders, Photo Call For TV Show 'Top, die Wette gilt! 75 Jahre Frank Elstner' In Berlin
A 68 éves színésznőre rá se lehet már ismerni Fotó: Getty Images

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!