Ön szerint ki a legdögösebb a Dancing with the Stars versenyzői közül? Szavazzon!

Leleplezték a Dancing with the Stars ötödik évadának táncospárjait
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
A TV2 úgy döntött, hogy a hatalmas népszerűség miatt új évaddal folytatják az ország egyik legkedveltebb showműsorát. A Dancing with the Stars ősszel visszatér, ahol ismét tíz páros bizonyít majd a táncparketten. A legszebb nők ismét versenybe szállnak majd hétről hétre, hogy megmutassák a tánctudásukat. Ön szerint melyikük a legdögösebb?
Vágólapra másolva!

Október 26-tól minden szombat este visszatér az ország kedves táncos műsora, a Dancing with the Stars a TV2 csatornájára. A műsorban ezúttal is egy profi, elismert táncos lesz a partnere a hazai sztároknak, akik teljesen új műfajban próbálhatják ki magukat. A műsorvezetők ezúttal is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek, míg a zsűriszékben Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás foglalnak majd helyet.

Dancing with the Stars
Leleplezték a Dancing with the Stars ötödik évadának táncospárjait
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo / Ladóczki Balázs - Origo

A Dancing with the Stars ötödik évadának női versenyzői

Az Origo arra kíváncsi, hogy az olvasók szerint a táncpárok közül melyik nő a legdögösebb, a legszebb.

A cikk végén adhatja le a szavazatát! Tekintse meg a Dancing with the Stars női táncosait, és szavazzon!

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi több év után tért vissza a TV2-re, és olyan műsorok háziasszonya lett, mint a Mokka, az Újratervezés, valamint ő volt a Sztárban Sztár All Stars online riportere is. Most ismét egy nagyszerű lehetőséget kapott a csatornától, hiszen a második évad győztesével, Andrei Mangrával lép majd a táncparkettre. Szabó Zsófi nagyon elhivatott, és mindent megtesz azért, hogy jól teljesítsen, ennek érdekében rengeteget próbált, többször is mutatott róla fotókat a közösségi oldalán. Légies alakjának, akaraterejének, na és persze Andrei Mangra tapasztalatának köszönhetően pedig minden esélye megvan arra, hogy a legjobbak között legyen. 

Szabó Zsófi
Fotó: Szabó Zsófi/Instagram

A folytatásért lapozzon tovább!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!