Bugyiban vonaglik Dua Lipa - videó

Dua Lipa
Dua Lipa
Fotó: Instagram/Dua Lipa
Vágólapra másolva!
Dua Lipa az Instagramon mutatott magáról pár vadító felvételt.
Vágólapra másolva!

Dua Lipa nadrág nélkül, harisnyában látható legújabb fotóin és videóin, amelyeket egy lapozható bejegyzésben tett közzé az Instagramon. A posztját alig egy óra alatt nagyjából 250 ezren kedvelték, nézze meg ön is!

"Az egyik mocskos, a másikban van egy kis csavar" – írta kísérőszöveg gyanánt, amivel alighanem a képeken szintén feltűnő koktélokra, a martini két fajtájára utalt, ezt jelezte egy emojival is.

Dua Lipa saját koktélja

Dua Lipa nemrég egy saját koktélrecepttel sokkolta egyébként a követőit: a furcsa ital előállításához cukormentes kólába öntött savanyú uborkalevet, valamint jalapeno, vagyis chilipaprika csípős levét, a keveréket pedig uborkadarabokkal és jalapenóval bolondította meg.

A koktél alaposan megosztotta a kóstolókat: egyesek szerint frissítő és izgalmas volt, míg mások inkább kritikusak voltak vele szemben​. A második táborba tartozott Gordon Ramsay is, aki egy TikTok-videón nagyjából az első korty után nagy sugárban köpte ki az italt, majd némi köhögés és nevetés közepette, egy káromkodással kísérve jött tőle a szöveges kritika: "Dua Lipa, az isten szerelmére, csajszi! Ezzel tuti tönkreteszed a hangszálaidat!" – mondta hitetlenkedve.

Dua Lipa a nyáron Budapesten is járt

Dua Lipa november elején távol-keleti, majd ausztráliai turnéra indul, aminek során először Szingapúrban lép fel – miközben a nyáron még Budapesten is járt titokban, noha koncertet akkor nem adott a magyar fővárosban.

"És mindezek közepette még egy videoklipet is sikerült forgatnunk Budapesten... Nimes, Franciaország, ma este az első éjszaka jön a kettőből!!! A nyári turné folytatódik" – írta akkor az Instagramon. Mint kiderült, a Korda Filmparkban vette fel a negyediket azok közül a videoklipek közül, amelyek legutóbbi lemeze, a Radical Optimism valamelyik dalához készültek.

Dua Lipa, Sziget
Dua Lipa a 2022-es Sziget Fesztiválon
Fotó: Rockstar Photographers

Az énekesnő 2022-ben még a Sziget Fesztiválon nyitónapján lépett fel Budapesten, a koncertjére rengetegen látogattak el a Covid, két év kényszerszünet után. Dua Lipának akkor egy kis városnézésre is maradt ideje, a fellépés előtt még a budai várból posztolt – később pedig saját szigetes koncertjéről is megosztott pár videót, ezzel népszerűsítve Budapestet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!