Dudás Miki édesanyja teljesen összetört

Dudás Miki édesapját durván megverték
Dudás Miki édesapját durván megverték
Fotó: Dudás Miki
Vágólapra másolva!
A magyar világbajnok kajakozó édesapját még augusztusban verték meg, melynek során súlyos sérüléseket szenvedett. Dudás Miki édesapja azóta kómában fekszik, állapota válságos. A sportoló az édesanyjáért is aggódik, aki rengeteget sír, a stressz miatt pedig alig bír dolgozni.
Vágólapra másolva!

Dudás Miki pár nappal ezelőtt osztotta meg a megdöbbentő hírt, miszerint édesapját hat ismeretlen, - akikről később kiderült, hogy bokszolók- verte meg kegyetlenül egy benzinkúton. Az eset még augusztus 30-án történt. A rokkantnyugdíjas, 55 éves férfi állapota azóta sem javult, sőt jelenleg is kómában fekszik. 

Dudás Miki édesapja súlyos sérülésekkel került kórházba
Dudás Miki édesapja súlyos sérülésekkel került kórházba
Fotó: Dudás Miki/Instagram

Dudás Miki édesanyja nem találja a helyét

A magyar világbajnok kajakozó szerint édesapja már soha nem lesz a régi, ez pedig hatalmas törés az életében. Azonban nemcsak ő, de édesanyja is összeroppant. 

Édesanyám nagyon nincs jól, megviseli ez az egész, sokat sír, alig bírja elvégezni a munkáját.

 Komolyan, nagyon aggódom miatta is, olyan sok időt töltöttek együtt apával, hogy nem nagyon találja a helyét nélküle" - kezdte Dudás Miki.

Egyik napról a másikra a nyakunkba szakadt minden, most a három üzletet próbáljuk együtt csinálni valahogy, de nehéz helyzetben vagyunk. 

Korábban apa hordta az árut, ő tudta, mit és hol kell megvenni, kinél érdemes keresni, ő ismerte az embereket, és most minden anya nyakába szakadt és az enyémbe.

Van virágüzletünk is, amibe apa olyan szépen beletanult az idők során. Tudta, mit hogyan kell öntözni, mennyi tápot igényel, jól ismerte a növényeket. Nekem ezt mind meg kell tanulnom most " - tette hozzá.

Dudás Miki megosztotta, hogy édesapja állapota nem javul, sőt egyre rosszabb. Azonban családfőként nem engedheti meg magának, hogy elhagyja magát, hiszen édesanyjáért és gyerekeiért is felelősséggel tartozik. 

Édesapámnak nemrégiben volt egy műtétje, de sajnos egyre rosszabbul van, különösen az utóbbi napokban romlott sokat az állapota. 

Nekem viszont muszáj erősnek maradnom, mert anyának óriási szüksége van rám, nem engedhetem meg magamnak, hogy elgyengüljek. És ott a két gyerekem is. Nem szeretném, ha azt látnák, hogy az apukájuk maga alatt van, hogy sírok. Próbálok belőlük töltődni, a velük és Ivett-tel töltött idő az én örömöm" - magyarázta a Blikknek.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!