Friss hírek érkeztek Dudás Miki kegyetlenül megvert édesapjáról

Dudás Miki
Vágólapra másolva!
Az egykori sportoló mindenkit lesokkolt, mikor tegnap megosztotta, hogy édesapját hat bokszoló súlyosan megverte, jelenleg is élet és halál között van. Dudás Miki édesapjának állapotáról a BRFK is megszólalt.
Vágólapra másolva!

Dudás Miki a tegnapi nap folyamán osztotta meg, hogy idős édesapját egyelőre ismeretlen okokból kegyetlenül megverték egy benzinkúton, ahol hat ismeretlen támadta meg. Az eddigi információk szerint a támadók bokszolók voltak, Dudás Miki édesapja pedig rokkantnyugdíjas, akit olyan súlyosan megvertek, hogy azóta is kómában van. Az ügyről újabb információk érkeztek.

Dudás Miki
Dudás Miki édesapját durván megverték
Fotó: Dudás Miki/Instagram

A BRFK közleményben számolt be a Dudás Miki édesapja elleni bűncselekményről

Budapesti Rendőr-főkapitányság egy közleményben számolt be a bűncselekményről, melyből kiderült, hogy mind a hat tettest elfogták, ellenük pedig jelenleg is folyik az eljárás.

BRFK Életvédelmi Osztály életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

A fővárosi rendőrök hajtóvadászatot indítottak az ügyben, és a feltételezett elkövetők mindegyikét másfél napon belül elfogták; egy férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt, míg öt másik férfit csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A rendőrök négy gyanúsítottat őrizetbe is vettek. Az ügy minden részletre kiterjedő vizsgálata folyamatban van, az eljárás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni"- adták hírül a Blikknek. 

Mi történt pontosan Dudás Miki édesapjával?

"Apám 55 éves rokkant nyugdíjas, csak hogy tudjátok. 

Kómába fekszik, miután egy benzinkúton lerohanták. 

Kövessetek, mert addig nem állok meg amíg ezek a gyáva férgek börtönbe nem rohadnak a felbújtóval együtt - osztotta meg a sokkoló hírt az egykori sportoló, ami még augusztus 30-án történt. 

Megállt két autó, kiszállt belőle hat bokszoló, és elkezdték rugdosni az 56 éves, rokkantnyugdíjas édesapámat. 

Amikor odarohantam hozzá, engem is ütöttek. 

Hallottam, ahogy apukám feje a betonba csapódva széttörik

- emlékezett vissza a történtekre a Story.hu-nak.

A lapnak hozzátette, hogy édesapja állapota kritikus, aki agyhártyagyulladást és vérmérgezést kapott. Másfél perc alatt ment tönkre a családja, édesapját lényegében pedig megölték. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!