Dudás Miki friss hírt osztott meg a kegyetlenül megvert édesapjáról

Vágólapra másolva!
Az egykori sportoló teljesen összetört, ugyanis édesapját a saját szeme láttára hat bokszoló kegyetlenül megverte egy benzinkúton. Dudás Miki édesapja jelenleg kómában fekszik, állapota kritikus. A sztár most a közösségi oldalán számolt be édesapja állapotáról.
Vágólapra másolva!

Dudás Miki pár nappal ezelőtt osztotta meg a megdöbbentő hírt, miszerint édesapját hat ismeretlen, - akikről később kiderült, hogy bokszolók- verte meg kegyetlenül egy benzinkúton. Az eset még szeptember 30-án történt. A rokkantnyugdíjas, 55 éves férfi állapota azóta sem javult, sőt jelenleg is kómában fekszik. 

Dudás Miki édesapja súlyos sérülésekkel került kórházba
Dudás Miki édesapja súlyos sérülésekkel került kórházba
Fotó: Dudás Miki/Instagram

Dudás Miki teljesen összetört

Az egykori sportoló érthető okokból nagyon maga alatt van, és megviselték a történtek. Hallotta, ahogy az apja feje a betonba csapódva széttörik. Másfél perc alatt ment tönkre a családja, édesapját lényegében pedig megölték. Dudás Miki a közösségi oldalán osztott meg pár órája egy szívszorító fotót az édesapjáról, akinek az ölében az egyik unokája látható. A képen a férfi egészséges, jókedvű, azonban ez már a múlté. Jelenlegi állapota kritikus, fia szerint pedig soha nem lesz már a régi. 

Apám már sosem lesz ilyen. Hiányzol nekünk és az unokáidnak 

- olvasható Dudás Miki Instagram-oldalán. 

Az egykori sportoló követőit is megrendítette a hír, így egy emberként álltak Dudás oldalára, remélve, hogy édesapja minél előbb felébred.

Mérhetetlen sok erőt és kitartást kívánok nektek! Bízz benne,meg fog gyógyulni! 

- írta egyikük. 

"Nagyon sajnálom, ami Apukáddal történt" - jegyezte meg valaki. 

Nincsenek szavak. Felfoghatatlan. Sok erőt!

 - olvasható. 

A BRFK közleményben szólalt meg a kegyetlen bűncselekményről

Budapesti Rendőr-főkapitányság egy közleményben számolt be a bűncselekményről, melyből kiderült, hogy mind a hat tettest elfogták, ellenük pedig jelenleg is folyik az eljárás.

BRFK Életvédelmi Osztály életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást

A fővárosi rendőrök hajtóvadászatot indítottak az ügyben, és a feltételezett elkövetők mindegyikét másfél napon belül elfogták; egy férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt, míg öt másik férfit csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A rendőrök négy gyanúsítottat őrizetbe is vettek. Az ügy minden részletre kiterjedő vizsgálata folyamatban van, az eljárás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni"- adták hírül. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!