Kómában lévő nagyapjának üzent Dudás Miki kislánya

Dudás Miki édesapját durván megverték
Dudás Miki édesapját durván megverték
Fotó: Dudás Miki
Vágólapra másolva!
Dudás Miki nem viszi be a gyerekeit a kórházba, kislánya azonban rendszeresen szokott üzenni kómában fekvő nagyapjának.
Vágólapra másolva!

Dudás Miki ismét nyilatkozott, miután az édesapját brutálisan összeverték, jelenleg is kómában fekszik. Az 55 éves rokkantnyugdíjas férfi az augusztusi támadás óta élet és halál között lebeg: már hatvan kilót veszített a súlyából, és az orvosok szerint csodára lenne szükség a gyógyulásához.

Dudás Miki
Dudás Miki
Fotó: Dudás Miki/Instagram / Dudás Miki/Instagram

Dudás Miki most arról beszélt, hogy ötéves kislánya, Nara mennyire kötődik a nagyapjához, nagyon nehéz volt elmagyarázni neki, hogy mi történt az idős férfival – miközben a kisebbik gyerek, a kétéves Miló még az egészből nem ért semmit. A világbajnok kajakozó be sem viszi a gyerekeit a kórházba, mert nem akarja, hogy ilyen borzasztó állapotban lássák a nagyapjukat, Nara azonban rendszeresen küld vele üzeneteket.

"Imádnak, pontosabban imádtak együtt lenni, mindenre rá tudta venni aput. Nagyon sok időt töltöttek együtt, és most ez is semmibe vész! Tényleg csak a csoda segíthet édesapámon, akire műtét várna, de már azt sem biztos, hogy megéli. 

Nem visszük be hozzá az unokákat, nem akarom, hogy ilyen állapotban lássák őt, ha elveszítjük, ne ez a kép maradjon meg róla bennük.

De Norci hangüzeneteket szokott küldeni a papának, hogy kelj fel papa, gyógyulj meg papa, és én ezeket lejátszom neki bent a kórházba. Hátha hallja, hátha az unokájához fűződő szeretete erőt ad neki!" – mondta Dudás Miki a Borsnak. 

Mi történt Dudás Miki édesapjával?

Dudás Miki édesapja az után került kómába, hogy egy benzinkúton megtámadta hat bokszoló. "Szemét gyáva férgek! Aki azt mondja, miért teszem ezt ki, hát én sem szeretném édesapám így látni, de bízom a média erejében, és azért osztom ezt meg veletek, mert remélem, mind a 6 tettes börtönbe kerül. Ez sem hozza vissza apukámat, de normális, hogy valaki ilyet tesz, és nap mint nap posztol a Facebookon, és nem a börtönben ül?" – írta korábban egy megrázó kórházi fotó mellé a világbajnok kajakozó.

A támadók verzióját, ügyvédi úton tett nyilatkozatukat itt olvashatja.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!