Hódi Pamela elmondta, mi történt a kislányukkal Berki Krisztián halála után

Hódi Pamela
Hódi Pamela
Fotó: Instagram/Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Hódi Pamela elmondta, hogy van most Berki Krisztiánnal közös kislánya, Natasa, aki annak idején megtalálta az apja holttestét.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Berki Krisztián meghalt 41 évesen, 2022 májusában, a holttestére a teraszon talált rá Hódi Pamelával közös kislánya, Natasa. A gyerek akkor az anyját is hívta, de ő nem ébredt fel, így a kislány csak Hódi Pamela férjével, Tóth Bencével tudott beszélni – de Berki Krisztián telefonjáról (a legutóbb tárcsázott számok között) elérte annak pszichológusát is, aki aztán kihívta a mentőket.

Hódi Pamela
Hódi Pamela
Fotó: Instagram/Hódi Pamela

Hódi Pamela most a Palikék Világa című videosorozatban beszélt arról, hogy a kislánya miként dolgozta fel a történteket. "Bátran ki merem jelenteni, hogy jól van. 

Szoktunk beszélgetni apáról, tehát nincsen besöpörve a szőnyeg alá, nem akarjuk elfelejteni apát.

Neki rengeteg emléke van az édesapjáról. »Anya, itt olyan illat van, mint amikor apával odamentem, meg amikor apa ezt vette nekem«. Neki nagyon-nagyon sok emléke van az apukájáról, és ezeket ő bátran ki is mondja, és ezzel is erősíti szerintem magában ezeket az emlékeket, és ez szerintem egy tök jó dolog" – magyarázta Hódi Pamela.

"Alapvetően jól teljesít az iskolában, vannak barátai, otthon minden rendben van. Úgyhogy én nagyon-nagyon örülök neki, hogy át tudtuk őt segíteni ezen a nehéz időszakon. Hozzáteszem, ehhez egy ilyen nagyon-nagyon erős családi háttér kellett, amit Bence meg én adtunk meg neki, meg nyilván a kistesója" – mondta még a gyerekről.

Hódi Pamela pszichológushoz is vitte a kislányát

Hódi Pamela a műsorban arról is beszélt, hogy annak idején több pszichológushoz is elvitte a kislányát, de végül egyik szakember sem látta indokoltnak a kezelést. 

Elvittem pszichológushoz, azt mondta a pszichológus, hogy vele minden rendben van, nem kell járnia.

Mindenki azt mondta, hogy ez így nincsen rendben, ezért elvittem egy másik pszichológushoz, és ő is azt mondta, hogy Nati rendben van. Ez azért van, mert velem olyan a kapcsolata, hogy az anya-lánya kapcsolat feletti. Szóval valahogy úgy kezel engem Nati, vagy talán én őt, mintha a pszichológusa lennék. Annyira szoros, bizalmi kapcsolatban vagyunk, hogy őneki bőven elég az, ha amit érez, azt velem meg tudja beszélni. És én mindig jó tanácsokat adok neki, meghallgatom, és neki az elég" – nyilatkozta az édesanya.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!