Kiderült, mivel készül ifj. Schobert Norbert a Megasztár középdöntőjére

Ifj. Schobert Norbert, Megasztár
Ifj. Schobert Norbert a Megasztár válogatóján
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Vasárnap már a középdöntőkkel folytatódik a TV2-n a Megasztár, ifj. Schobert Norbert is újra színpadra lép.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, vasárnap meglepetésekkel és hatalmas izgalmakkal kezdődnek a Megasztár középdöntői, többek között ifj. Schobert Norbert további sorsáról is dönt a zsűri, vagyis Rúzsa Magdi, Molnár Ferenc Caramel, Marics Peti, Papp Szabi és Marsalkó Dávid.

Ifj. Schobert Norbert, Megasztár
Ifj. Schobert Norbert sokakat meglepett a Megasztárban
Fotó: TV2 / TV2

"Tizenkét ember nagyon kevés ahhoz képest, hogy most mennyien vagyunk, szóval 

nem tudom még elképzelni, hogy benne leszek, de nem is mondom azt, hogy nincs rá esély, meg hogy nem lehetek benne.

Meg fogjuk látni úgyis, el fog következni az a pillanat" – mondta ifj. Schobert Norbert a TV2 által kiadott előzetesben.

A rövid adásrészletből az is kiderült, hogy Schobert Norbert és Rubint Réka fia mivel készült a középdöntőre, illetve az általa begyakorolt dalok közül mit választott Caramel. "A válogatón nagyon sokunkat megleptél azzal, hogy egyáltalán énekelsz – és azzal talán még jobban, hogy egyébként jól énekelsz. 

Talán te vagy az az énekesünk, akiről a legtöbbet beszélgetünk, vitatkozunk.

Mivel a válogatón egy angol nyelvű dalt énekeltél, én nagyon szeretnék emiatt egy magyar nyelvű dalt hallani tőled, hogy ott egyáltalán hogy szól a hangod" – indokolta a döntését Caramel, aki végül Kiss Kevin egyik dalát kérte ifj. Schobert Norberttől.

Nézze meg a TV2 videóját!

Hogy szerepelt korábban ifj. Schobert Norbert?

Ifj. Schobert Norbert a válogatón a közönségtől nagy tapsot kapott, a zsűrit viszont megosztotta. "Azt a mindenit!" – ámuldozott Caramel, szerinte igen jól sikerült a produkció, Papp Szabi számára viszont "esetlegesnek", "koordinálatlannak" tűnt.

Marsalkó Dávid is a bizonytalanságot emelte ki, de tetszett neki ifj. Schobert Norbert kisugárzása. "Bajban vagyok" – kezdte akkor Rúzsa Magdi is: nem tudta azt mondani, hogy egészében jó volt. Papp Szabi és Rúzsa Magdi végül nemet mondott, Caramel, Marsalkó Dávid és Marics Peti viszont igennel szavazott, ifj. Schobert Norbert így jutott tovább a középdöntőbe.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!