Kátai Luca élete legjobb formájában készül a hétvégi Fitparádé Iron Diva Bikini Pro versenyre

Kátai Luca
Vágólapra másolva!
Nagy a tét, hiszen az Iron Diva Pro Bikini verseny győztese a Las Vegas-i Bikini Olympia versenyre szerez részvételi jogosultságot, és azzal együtt a repülőjegye és a teljes kinti hotel költsége is térítésre kerül.
Vágólapra másolva!

Minden profi a Las Vegas-i Olympia versenyről álmodik

Érthető, ha minden profi versenyző erről álmodik, hiszen ha a kvalifikáció összejön óriási anyagi terhet jelenthetne az utazás a kint tartózkodás.  Az elmúlt 10-20 éveben nagyon távoli volt a lehetőség magyar versenyzőként a Bikini Olympia kijutásról álmodozni. 2017 óta erre minden évben lehetőséget biztosít a Fitparádé, mivel annak promótere Buranits Ildikó az NPC/IFBB Pro League magyar képviseletének a vezetője is egyben, így eget-földet megmozgatva idehozta az IFBB Pro kártya kvalifikációs versenyek mellett a profi versenyeket is, amelyek a fitneszvilág Forma 1 versenyének tekintendők.  A hétvégén  42 profi versenyző mellett, több sportágban több mint ezer versenyzőre lehet számítani két nap alatt a Fashion Street Fitparádé multsiport-fesztiválon.

Kátai Luca
Kátai Luca is ott lesz a hétvégi versenyen
Fotó: Kátai Luca

 Családi összefogással könnyebb a diéta, a Kátai tesók odacsapnak

 Luca amatőr versenyző korában többször indult édesanyjával együtt versenyen. Monori-Mész Brigitta sikeres versenyző volt a masters bikini mezőnyben. 

A sportos családban nemcsak a lányok gyűrik a vasat, hiszen Luca öccse Kátai Bence együtt készült profi versenyző nővérével és a Fashion Street Fitparádé szombatján a Blade Sport NPC Regional versenyen fog indulni. 

Szombaton Luca lesz öccse segítségére, majd vasárnap Bence fogja támogatni nővérét. Mivel az egész család sportosan él és egészségesen étkeznek, így a versenydiéta is könnyebben megy.

Családi összefogással könnyebb a diéta
Családi összefogással könnyebb a diéta
Fotó: Kátai Luca 

A Fashion Street Fitparádé az első lépéstől a csúcsig viheti el a legjobbakat

"A legkedvesebb verseny számomra a Fitparádé. Anyu is indult itt, én már juniorként versenyeztem itt és arról álmodoztam, hogy egyszer a legjobb leszek. Először Bencére kerül a sor, az egész család ott lesz mellette, aztán vasárnap nekem drukkolnak. Itt nyertem a Profi kártyámat és szeretnék azzal az előnnyel élni, hogy akár otthonról papucsban lecsattogathatok és nyugodtan, világszínvonalú körülmények között, hazai pályán versenyezhetek. Az esemény jóhíre miatt több mint 40 országból jönnek ide az amatőr versenyzők, de profik érkeznek Venezuelából, Kolumbiából, Angliából és az európai országokból is. Minden évben emelik a szervezők a szintet, alig várom, hogy pénteken a regisztráció után elkapjon a flow és élvezzem ezt a pár napot" - mondta izgatottan Luca.

Kátai Luca (22) élete legjobb formájában készül
Kátai Luca (22) élete legjobb formájában készül 
Fotó: Kátai Luca 

Bikini lottó

"A bikini kategóriában a szépen kidolgozott test mellett fontos a színpadi mozgás, a színpadi prezentáció, a haj és a smink. Ki gondolná, hogy milyen sokat jelent az is, hogy a parányi, több ezer strasszkővel díszített bikini milyen színű és harmonizál-e a versenyzővel, s a színpadképpel? A Fitparade szervezői azzal is segítik a versenyzőket, hogy tudható, hogy mindig a poszterrel megegyező háttérszínt alkalmaznak. Ezért nekem idén a smaragdzöldre esett a választásom, nagyon lesz a világszínvonalú lila design LED-fal előtt" - árulta el Kátai Luca IFBB Pro Bikini versenyző. 

Hozzátette, hogy biztos benne, hogy nagyon sokan fognak kijönni és a magyar versenyzőknek, továbbá a világsztároknak szurkolni. De akinek nincsen lehetősége kilátogatni, a sportstream.hu oldalon élőben tudja mindkét nap versenyeit követni.

Fashion Street Fitparádé október 19-20-án a Dr Koltai Jenő Sportcsarnokban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!