Kemény kritikát mondott egy másik sportoló Bárdosi Sándorról

bárdosisándor, tartalékos, katona
Vágólapra másolva!
Mit írtuk, kritikán aluli teljesítményt nyújtott az RTL Klub szégyenműsorának ötödik adásában bokszot imitáló birkózó. Bárdosi Sándor és Árpa Attila úgy tettek, mintha bokszolnának, többmenetnyi unalmas, valószínűleg megrendezett játékot láthattak a nézők, akik nem kímélték Bárdosit az eset után. Most azonban egy váratlan helyről érkeztek a kemény szavak Bárdosi teljesítményéről.
Vágólapra másolva!

A végéhez közeledik az RTL Klub szégyenműsora, a Sztárbox, melynek az ötödik adásában láthatta, aki véletlenül odakapcsolt, az egyik legszégyenteljesebb meccset, ami számtalan kritikát kapott. Mivel már rendes versenyzőket is alig talált a csatorna, ezért az este fő attrakciójának szánt műsorszámban Bárdosi Sándor vállalta, hogy vélhetően megrendezett körülmények között megpüföli Árpa Attilát – azonban ez sem hozta meg számukra a várt eredményt, csak nevetségessé tették magát és az egymást püfölő celebeket is a csatorna.

Bárdosi Sándor, Árpa Attila, Sztárbox
Fotó: RTL

A Bárdosi-Árpa küzdelmet többen műbalhénak, parasztvakításnak tartották, még olyanok is negatív véleményen voltak és átláttak a színjátékon, akik saját bevallásuk szerint nem is értenek a bokszhoz igazán, mégis észrevették, hogy ez átverés. Most azonban váratlan helyről érkezett a kritika Bárdosi Sándor számára, hiszen egy népszerű ketrecharcos fogalmazta meg a véleményét az egykori olimpikon teljesítményéről.

Nemcsak én gondolom úgy, hogy csalódás volt, amit Sanyi részéről láthattunk. Többet vártam volna tőle, Árpa előtt viszont le a kalappal.

Sanyit nem kellett volna szorítóba engedni, mert úgy tűnik, ez nem az ő sportja. Maradnia kellene a birkózásnál vagy az edzősködésnél - idézi a Tények.hu Boráros Gábort, aki rövid, de tömör véleményét nem tudta magában tartani és egy videót tett közzé. Így ő is azoknak a véleményét erősíti, akik durván kritizálták a birkózót a teljesítménye miatt, és amiatt, hogy Árpa Attilával bohóckodik a szégyenműsorban, amit egyre nehezebb megtölteni tartalommal, emiatt is sokan panaszkodtak a csatornára.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!