A Kísértés: a szakítás szélére került az egyik páros - videó

A Kísértés
Vágólapra másolva!
Csütörtök este véget ér a TV2 valóságshow-ja, ugyanis ma a tábortűznél szembesítik a párok egymást a látottakkal. A Kísértés egyik párosa, Brigi és Dusán összevesznek, és a szakítás szélére kerülnek.
Vágólapra másolva!

Csütörtök este véget ér A TV2 népszerű reality műsora: A Kísértés. A nézők a mai adásban minden eddigieknél több drámát, könnyeket, feszültséget és botrányt láthatnak. Végre eldől, hogy mely párok azok, akik együtt maradnak, és kik lesznek azok, akiknek szakítással végződött a kapcsolata.

A Kísértés: Brigi és Dusán
A Kísértés: Brigi és Dusán Vajon együtt maradnak?
Fotó: Instagram.com/bfarkas__/

A Kísértés egyik párja a döntés előtt hevesen vitatkozott

A műsorban Brigi és Dusán az a pár, akik többször is megbántották egymást. Az utolsó tábortűz ceremónián szembesítették őket a tetteikkel, majd egymásnak mondták el, hogy az elmúlt hetek alatt miben csalódtak a másikban, mi volt az a pont, ami után már azt érezték, hogy elég volt. 

Dusán kifejtette, hogy addig tartotta magát, amíg nem látta, hogy Brigi kint ismerkedni akar egy idegen férfival. Saját bevallása szerint minden egyes ceremónia után úgy távozott el, hogy ment le az önbizalma. Azonban Brigi sem hagyta magát, és felsorolta a férfi szájából elhangzottakat, melyek a mai napig fájnak neki.

"Szerinted nekem nem? Mondjak én is pár dolgot? Az, hogy azt mondtad, hogy kinek a bodyja jobb, meg kinek a barackja jobb. 

Meg az Edácskával ott volt tipi-tapi. Meg amúgy meg is b@sztad gondolom 

- ecsetelte könnyeivel küszködve a fiatal lány. 

A TV2 által megosztott videóól kiderült, hogy Dusán nem értett egyet Brigivel, és kijelentette, hogy nem csalta meg a lányt. 

Eda szerint Brigi és Dusán nem egymáshoz valók

Dusán és az egyik kísértő, Eda az elmúlt hetekben igencsak közel kerültek egymáshoz: többször is csókolóztak, és simogatták egymást. A fiatal lány a mai döntés előtt biztatta a férfit, és azt mondta neki, hogy arra koncentráljon csak, amit érez, ne arra, amit Briginek ígért. 

"Soha nem láttam jónak Brigi és Dusán kapcsolatát. Engem egy videóüzenet sem hatott meg, amit a tábortűznél láttak. 

Továbbra is tartom a véleményem ahhoz, hogy nekik nem jó együtt. 

Én nem vagyok nagy rajongója az ő kapcsolatuknak - fejtette ki Eda, aki forró csókkal vált el Dusántól. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!