Ekkor tér vissza a Kőgazdag fiatalok letartóztatott sztárja

Papaszita
Vágólapra másolva!
PSG Ogli testőre, Papaszita ellen többször is körözést adott ki a rendőrség. A Kőgazdag fiatalok sztárja tavaly ősszel vonult börtönbe, azonban azóta semmit nem hallani róla.
Vágólapra másolva!

Hopka László, azaz Papaszita még a Kőgazdag fiatalok című realityben tűnt fel, mint PSG Ogli testőre. A férfi ellen többször is körözést adott ki a rendőrség. Először adócsalás, majd kapcsolati erőszak miatt kellett felelnie Papaszitának. A sikkasztási ügye kapcsán azt nyilatkozta, hogy csupán félreértésről van szó, kifizette a pénzbírságot, ám az erőszak igaznak bizonyult.

Kőgazdag fiatalok, Papaszita
Kőgazdag fiatalok: PSG Ogli és Papaszita
Fotó: Instagram.com/papaszita_official/

Papaszita ennek értelmében így tavaly novemberben vonult börtönbe, azóta viszont semmi hír nem érkezett róla. A Kőgazdag fiatalok Takách Katája nemrég a követői kérdéseire válaszolt a közösségi oldalán, ahol valaki azt kérdezte tőle, hogy Papaszita kijött-e már a börtönből, amire szűkszavúan és tömöre válaszolt a fiatal lány:

"Ha jól tudom, még nem. Viszont mindenki örülne neki a kövi évadban" - fogalmazott a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában. 

Önként jelentkezett a rendőrségen.

A PSG Ogli testőreként megismert férfiről kiderült, hogy önként jelentkezett a rendőrségen, és le fogja tölteni a börtönbüntetését. 

"Szevasztok fiúk! Hát lányok, fiúk egyelőre én eltávozok a médiától, nem fogtok egy darabig látni, nem tudjuk egyelőre, hogy meddig.

Tegnap egy váratlan, nagyon régi dologból, egy kapcsolatomból összefolyólag bejött egy ügy, a múltkoritól független. Be kell vonulnom egy bizonyos időre, egyelőre még nem tudjuk, hogy hova visznek, és meddig. Egy pár hónap, 8-10 hónap, vagy másfél év múlva ha minden jól megy, akkor jelentkezni fogok" - írta még hónapokkal ezelőtt a közösségi oldalán.

Nélküle indult a Kőgazdag fiatalok második évada

A reality rendkívüli népszerűségnek örvendett a fiatalabb nézők körében, azonban nem csak a 18-49 éves korcsoportban, hanem a 18-59 évesek és a teljes lakosság körében is jelentős fölénnyel lett idősávja legnézettebb műsora. Emellett a műsorról szóló cikkek elárasztották a világhálót és mindenkinek volt valamilyen véleménye a szereplőkről, így az évad végén nem volt kérdés a folytatás. A második évadban, ami október 14-től látható a TV2-n a fiatalok emelik a tétet: még több buli, még menőbb helyszínek, még nagyobb pénzszórás, még hangosabb viták, vagyis Szandi szavaival élve: csak a szoki!

A műsor szereplői közül újra betekinthetünk PSG Ogli, Dulin Metta, Miss Tuvic, Bárány Aurél, Ágoston Filip és Takács Kata életébe és hozzájuk csatlakozik Szandi barátnője, Szanyi Vanda.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!