90 pár cipője van: bemutatkozott a Kőgazdag fiatalok új szereplője - videó

Szanyi Vanda, Kőgazdag fiatalok
Szanyi Vanda, Kőgazdag fiatalok
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Új szereplővel, Vandával folytatódik a TV2-n a Kőgazdag fiatalok. Nézze meg a bemutatkozó videóját!
Vágólapra másolva!

Kilencven pár cipője van, okosnak és elegánsnak tartja magát az esküvőjére készülő Szanyi Vanda, akit a Kőgazdag fiatalok újabb adásaiban ismerhetnek meg a TV2 nézői.

Kőgazdag fiatalok
Kőgazdag fiatalok
Fotó: TV2 / TV2

Én és a luxus kéz a kézben járunk.

Ehhez társul még egy okosság, egy elegancia és egy nőiesség, ami verhetetlen" – mondta magáról az agyonplasztikázott nő, aki egyébként egy korábbi szereplő, Tuvic Aleksandra barátnője, így került a műsorba.

A lány épp rongyrázó álomesküvőre készül, amihez külföldről rendelt gyűrűt, de jelenlegi fényűző életét nem csak a vőlegényének köszönheti: eleve jómódban nőtt fel, miközben saját magánegészségügyi vállalkozása is van. 

Bemutatkozó videójából még kiderült, hogy cipőmániás, saját bevallása szerint kilencven pár cipője van, némelyik modell a szivárvány összes színében ott virít a szekrényében. Nézze meg a videót!

Visszatérnek a Kőgazdag fiatalok

Mint írtuk, hamarosan visszatér a TV2-re a Kőgazdagok fiatalok – amin nincs is mit csodálkozni, hisz a reality rendkívüli népszerűségnek örvendett a fiatalabb nézők körében, azonban nemcsak a 18-49 éves korcsoportban, hanem a 18-59 évesek és a teljes lakosság körében is jelentős fölénnyel lett az idősávja legnézettebb műsora.

A műsorról szóló cikkek emellett elárasztották az internetet, és mindenkinek volt valamilyen véleménye a szereplőkről, így az évad végén nem is volt kérdés a folytatás. "A második évadban a fiatalok emelik a tétet: még több buli, még menőbb helyszínek, még nagyobb pénzszórás, még hangosabb viták, vagyis Szandi szavaival élve: csak a szoki!" – állt a TV2 közleményében.

A korábbi szereplők közül egyébként újra betekinthetünk PSG Ogli, Dulin Metta, Tuvic Aleksandra, Bárány Aurél, Ágoston Filip és Takács Kata életébe, hozzájuk csatlakozik majd Szanyi Vanda.

Az idei évadban egyébként több külföldi helyszínen – Horvátországban, Míkonoszon, Dubajban, Krétán és Ibizán – forgatott a stáb, így még látványosabb tartalom várja a nézőket, ha a Kőgazdag fiatalokat választják.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!