Kovács Gyopárt mindig a szíve vitte előre

Kovács Gyopár
Vágólapra másolva!
A Canal+ egy cseh minisorozatot indít útjára, A nemzet lánya címmel, amely a Direct One felületén lesz látható. A nemzet lánya egy olyan történelmi sorozat, amely magával ragadja a nézőt és választás elé állítja a főszereplőt. Kovács Gyopár elárulta, hogy mit gondol a sorozatról.
Vágólapra másolva!

A nemzet lánya című sorozat egy olyan fiatal lány szerelmi történetét mutatja be, akinek a szabadságvágyát és a saját boldogságát ingatag történelmi időkben kell megtalálni, és még a közvélemény érdeklődése is felé fordul - írja a Bors.

A főszereplő fiatal nő, Zdeňka, élete a korabeli nyilvánosság előtt zajlik, és mindenki jobban tudja, hogy mi lenne a jó neki. Évekig titokban tartották előtte, hogy árva, majd országos jótékonysági lottót tartottak neki, hogy azzal gyűjtsék össze a hozományát. A lány sorsa megpecsételődött és politikusok döntöttek arról, hogy kihez menjen férjhez és kivel csókolózzon először. 

Zdeňkának azonban nincs kedve megfelelni az elvárásoknak és inkább az ellenállást választja, magára haragítva ezzel a közvéleményt.

 A nemzet lánya nem csak szerelemről és politikáról szól, hanem a társadalmi ideál mesterséges megteremtéséről is. 

Kovács Gyopár, akit lenyűgöznek a kosztümös történetek, így nyilatkozott a sorozatról:

Ha beleképzelem magam a főszereplőnő helyébe, azt hiszem inkább a lázongó oldalát képviselném a dolognak, mert engem mindig a szívem vitt előre, a döntéseimet is az alapján hozom meg, hogy mit diktál a szívem.El tudom képzelni, hogy ez hosszú távon nem mindig lesz ez célravezető, sőt volt már olyan szituáció az életemben, amikor problémát okozott, de általában én sem hagyom figyelmen kívül, amit a szívem diktál. A nemzet lánya egy olyan magával ragadó történet, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Ábrándozó típus vagyok, sokat vagyok a saját fejemben, a saját világomban, minden értelemben és ez a szerelemben sincs másképp.

A nemzet lánya szeptember 30-ától már megtekinthető a Direct One összes felületén.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!