Melltartóban mutogatja magát a Netflix sikersorozatának vadóc sztárja - galéria

Vágólapra másolva!
A Bármit, csak ezt ne már egy ideje a top10-ben szerepel a Netflixen. Nézze meg a főszereplő vadító képeit!
Vágólapra másolva!

Kristen Bell amerikai színésznő pályafutása a 2000-es évek elején indult, és mára az egyik legismertebb női színésszé vált Hollywoodban. Hírnevét a Veronica Mars című televíziós sorozat hozta meg, amelyben egy okos és bátor magánnyomozót alakított. Ez a szerep jelentős áttörés volt számára. Később a Gossip Girl  narrátora is lett, majd Elsa testvérének, Annának a hangját adta a Disney Jégvarázs című animációs filmjében.

Kristen Bell amerikai színésznőt rengetegszer láthatták már a nézők
Kristen Bell amerikai színésznőt rengetegszer láthatták már a nézők
Fotó: Kristen Bell/Instagram

Kristen Bell több népszerű vígjátékban is szerepelt, mint például a The Good Place című filozófiai sitcom, amelyben Eleanor Shellstrop karakterét alakította. Filmes karrierjében szintén emlékezetes szerepeket kapott, például a Rossz anyák című vígjátékban is remekelt.

Nézze meg a galériában a legjobb képeit!

Kristen Bell nem csak színésznőként sikeres, a magánélete is rendben van

A magánéletben Kristen Bell feleség és két gyermek édesanyja. 2013-ban házasodott össze Dax Shepard színésszel, és kapcsolatukat Hollywood egyik legstabilabb házasságának tartják, nagyon kedvelik őket együtt. 

Legújabb projektjei közé tartozik a Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban című Netflix-sorozat, amely 2022-ben debütált. A thriller és paródia elemeket vegyítő sorozatban Bell egy szorongással küzdő nőt alakít, aki szemtanúja lehet egy gyilkosságnak. A sorozat vegyes kritikákat kapott, de Bell alakítása általánosan dicséretet váltott ki. 

Emellett 2023-ban Kristen Bell a Bármit, csak ezt ne  című vígjátéksorozatban is főszerepet vállalt. A történet szerint egy szabadelvű podcastert alakít, aki egy szinglivé vált rabbival jön össze:  már csak az a kérdés, hogy a kapcsolatuk túléli-e különböző életstílusukat és kotnyeles családjukat. 

Kristen Bell és Adam Brody sorozata hihetetlenül népszerű lett
Kristen Bell és Adam Brody sorozata hihetetlenül népszerű lett
Fotó: Kristen Bell/Instagram

Kristen Bell és Adam Brody sorozata hihetetlenül népszerű lett: a sorozat az első 11 nap alatt világszerte közel 90 millió órányi nézettséget ért el. 

Nem csoda, hogy máris berendelték a 2. évadot a Bármit, csak ezt ne című Netflix-sorozatból. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!