Hosszú, életmentő kezelés vár Lajsz Andrásra

Lajsz András
Lajsz András
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Lajsz András már hatszor kapott szívinfarktust, legutóbb augusztusban történt meg a baj. Lajsz Andrást az orvosok szívkórházba utalták, a rehebilitációt pedig hamarosan megkezdi a koktélkirály.
Vágólapra másolva!

Lajsz András, avagy ahogy sokan ismerik, a koktélkirály élete az utóbbi időben lejtmenetet vett. Felesége, Barta Zsuzsanna májusban meghalt, ez pedig teljesen felemésztette őt. Augusztus pedig szívinfarktust kapott, immáron a hatodikat, azonban szerencséje, hogy annyi lélekjelenléte volt, hogy tudta tárcsázni a mentőket.

Lajsz András
Lajsz András
Fotó: TV2

Lajsz András kórházba megy

Pár héttel ezelőtt azt mondta, hogy nagyon rosszul van. Annyira a felesége után akart menni, hogy még infarktust is kapott. Műteni szerencsére nem kellett, de katétert kapott. Akkor hazaengedték az orvosok, de arra figyelmeztették, hogy a következő ilyennél már nem úszhatja meg a nyitott szívműtétet. Ezek után beutalták őt egy szívkórházba, azonban azt munkára hivatkozva elhalasztotta. Azonban már az új időpont is megvan, így október 14-én három hétre elvonul. Hangsúlyozta, hogy már nem akar a felesége után menni, hiszen itt vannak a gyerekei.

Alig várom, hogy bevonuljak! 

Sokat pihenek majd, feltöltődöm, gyönyörű környezetben vigyáznak rám, mi kell még? Kicsit olyan ez, mint egy wellnessüdülés, legalábbis én így fogom fel. 

Nem leszek magányos egy percig se, sokan látogatnak majd  következő három hétben.

 Arra számítok, hogy új emberként térek vissza" - mesélte lelkesen a Borsnak. 

Lajsz András korábban nagyon optimista volt

Egészségügyi problémái után most idén februárban nézett ki, minden a helyére áll az életében, ugyanis egy új lehetőséget kapott. Az ajánlatot megragadta, és tanárnak állt, a diákjai pedig nagyon kedvelik. "Imádom a munkám! Felszolgálást tanítok egy ideje, amit úgy kell elképzelni, hogy egy nagy terem be van rendezve: tele van asztalokkal és székekkel, a tanulókat ott vezetem bele a felszolgálás csínjába-bínjába.

Nagyon élvezem, és úgy érzem, a diákok nagyon csípnek engem.

 Emellett szerencsére egyre több a rendezvény is, amin dolgozhatok. 

Szóval igen, kijelenthetem, hogy nagyon jól vagyok!

Az egészségemmel minden rendben, semmilyen szövődménye nem lett a tavaly őszi sztrókomnak" - számolt be akkor a pozitív változásokról.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!