Lékai-Kiss Ramóna reagált a terhességéről szóló hírekre

Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja élő adásban a hormonjait hibáztatta az érzelgőssége miatt, rögtön megindult a találgatás: Lékai-Kiss Ramóna kisbabát vár?
Vágólapra másolva!

Szombaton véget ért a Sztárban Sztár All Starsm a zenés showműsort Peter Srámek nyerte. Ezúttal a közönség kezében volt a döntés, de a szlovák származású magyar énekes a zsűrit is abszolút meggyőzte. Kasza Tibivel közös produkcióját többen állva tapsolva díjazták, Lékai-Kiss Ramóna pedig egyenesen a könnyeivel küzdött.

 

Engem nagyon megsirattatok, ma én vagyok a bőgőmasina. Mondhatnám, hogy a hormonok miatt, de nem. 

Ez abszolút Péternek és Tibinek köszönhető. Valami olyat teremtettetek ide a színpadra, ami a szívemig hatolt. Megteremtettétek azt a női–férfi hangulatot, ami lehengerlő. Megtörtént, aminek meg kellett, lágy volt, őszinte volt minden egyes hang" – dicsérte a páros produkcióját, a Bors pedig megkérdezte, hogy ez valamilyen elszólás volt-e a részéről, mivel nem is olyan régen a családbővítésről mesélt egy interjúban.

A Hazatalálsz című sorozatban egy kismamát alakított, amivel kapcsolatban akkor elárulta: "Csodás dolgot kaptam ajándékba a Hazatalálsz csapatától, mert egy várandós karakter bőrébe bújhattam. Nagyon jó volt műpocakkal játszani, visszajöttek a régi emlékek, hogy mennyire jó érzés volt, amikor én is várandós voltam a kisfiammal – fogalmazott akkor Lékai-Kiss Ramóna,  aki arra a kérdésre, hogy van-e tervben kistesó, így felelt:

Erre mondják azt, hogy ember tervez, Isten végez.

A konkrét esetre, a szombati elszólására reagálva a TV2 sztárja menedzserén keresztül most a Borsnak azt üzente: nincs miről beszélni, a női hormonok mindig mozgolódnak, nincs szó nagy bejelentésről. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!