Szexi lábfotókkal keres rengeteg pénzt a világhírű énekesnő

Lily Allen
Lily Allen a színpadon
Fotó: Photo by SUZANNE CORDEIRO / AFP
Vágólapra másolva!
Lily Allen meglepő kijelentést tett a közösségi oldalán: az OnlyFansen többet keres lábfotókkal, mint a Spotifyon a dalaival.
Vágólapra másolva!

A Grammy-jelölt brit énekesnő, Lily Allen a korábbi Twitteren, vagyis az X-en vallott arról, hogy az OnlyFansen milyen jól keres a lába mutogatásával: "Képzeld el, hogy művész vagy, és havonta majdnem 8 millió hallgatód van a Spotifyon, mégis többet keresel azzal, hogy 1000 ember feliratkozik a lábadról készült fotókra" – írta.

Lily Allen tavaly decemberben
Lily Allen tavaly decemberben
Fotó: Photo by JUSTIN TALLIS / AFP / Photo by JUSTIN TALLIS / AFP

"Ne a játékost utáld, hanem a játékot!" – tette hozzá. Lily Allen az utóbbi mondatával egyben egy követőjének is válaszolt, aki valószínűleg többek véleményét fogalmazta meg: szerinte az egyik legnagyobb európai popsztár hihetetlenül lealacsonyítja magát azzal, hogy újabb dalok szerzése helyett inkább a lábfétisre szomjazók igényét elégíti ki.

A Billboard egyébként kiszámolta, hogy amíg Lily Allen – havi 10 dolláros OnlyFans-előfizetés mellett – havi 10 ezer dollárt (nagyjából 3,7 millió forintot) kereshet az erotikus oldalon, addig a Spotifytól "csak" nagyjából 4 ezer dollárt (nagyjából 1,5 millió forintot) kaphat havonta. (Ebből ráadásul még lejön a kiadók és a koncertszervezők része, igaz, némi részesedés az OnlyFansnek is ugyanúgy jár.)

Ki az a Lily Allen?

Lily Allen 21 évesen, 2016-ban vált egy csapásra sztárrá a Smile című slágerével, utána évekig az egyik legnépszerűbb brit énekesnő volt – a családalapítás, gyerekvállalás miatt azonban a karrierje mára háttérbe szorult. Az OnlyFans-oldala indítása előtt elmondta, hogy több kommentelő mellett a pedikűröse is felhívta a figyelmét arra, hogy milyen szép lába van, de sokáig idegenkedett attól, hogy pénzért árulja a lábáról készült képeket – ma már azonban a férjét, a Stranger Thingsből ismert David Harbourt sem zavarja ez. 

Lily Allen
Lily Allen és a lábai
Fotó: Photo by Angela Weiss / AFP / Photo by Angela Weiss / AFP

Lily Allen egyébként főleg Ausztriában kereshetne jól, mivel egy kutatás szerint az OnlyFans előfizetői körében ott a legnépszerűbb a lábfétis, az osztrákok havi több ezer forintokért nézegetnek az oldalon szebbnél szebb(nek vélt) lábakat. Hogy Magyarországon mi a leggyakoribb fétis az OnlyFans felhasználói között, arról szintén olvashat ebben a cikkünkben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!