Lioness 2: Nicole Kidman is visszatér a sikersorozatban

Vágólapra másolva!
A SkyShowtime sikersorozatában Nicole Kidman mellett visszatér a főszereplő Zoe Saldana és az Oscar-díjas Morgan Freeman is. A Lioness 2. évada novemberben érkezik.
Vágólapra másolva!

Alig egy évvel az első szezon bemutatója után, november 1-én érkezik a SkyShowtime sikersorozatának újabb évada. A Lioness második évada az előzetes alapján tovább emeli a tétet, több akció és több cselszövés várható az Avatar és A galaxis őrzői sztárja, Zoe Saldana, Morgan Freeman és Nicole Kidman nevével fémjelezett sorozat legújabb évadában. 

Lioness 2 Nicole Kidman
Nicole Kidman sejtelmes a Lioness 2. évadában (Fotó: Getty Images)

Lioness 2: Nicole Kidman rosszban sántikál? 

„Senkiben sem bízhatsz meg” - hangzik el a baljóslatú mondat Nicole Kidman szájából a Lioness című női katonai egységet bemutató sorozat új évadának előzetésében. Az első felvonás rajongóinak már csak párat kell aludni és érkezik az új szezon. A Lioness második évadában tovább folytatódik a CIA terrorellenes harca, Joe (Saldana), Kaitlyn (Kidman) és Byron (Kelly) egy új Lioness-ügynököt kér meg arra, hogy szivárogjon be egy korábban ismeretlen veszélyes helyre. Mivel minden oldalról egyre nagyobb nyomás nehezedik hőseinkre, Joe kénytelen szembenézni azokkal a mély és személyes áldozatokkal, amelyeket a Lioness program vezetőjeként hozott, mind a szakmai, mind a magánéletében. 

Lioness 2 Nicole Kidman
Vajon milyen csavarok várnak a hősnőinkere az új évadban? (Fotó: Getty Images)

Kik térnek vissza Lioness 2. évadában?

Joe szerepében Zoe Saldana feszít, Kaitlyn szerepében a non-stop sorozatokat forgató Oscar-díjas Nicole Kidman tűnik föl, és az első évad vendégszerepe után szintén főszerepet kapott a 87 éves Morgan Freeman is a sikerszériában. Mellettük Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Thad Luckinbill és Hannah Love Lanier szerepel. 

A Lioness első évada kimagasló sikert ért el, nem csak a női katonák és CIA ügynökök világát bemutató témája miatt, hanem csavaros és akciódús története miatt, ami fölött Saldana és a producerként évek óta sikert sikerre halmozó Kidman bábáskodik. Az évad első epizódját egy hét alatt, több mint 6 millióan látták, ami a Paramount+ egyik legsikeresebb szériájává tette a sorozatot. Hogy kiben bízhat Joe, miben sántikál Kidman, és hogy csavarja meg a szálakat az új ügynök, november 1-én kiderül a SkyShowtime-on. 

A Lioness második évadának hetente érkeznek az új epizódjai. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!