Megasztár: átverte a zsűrit az egyik versenyző - videó

Megasztár
Vágólapra másolva!
Vasárnap este indul a Megasztár középdöntője, és hamarosan eldől, hogy ki lesz az a 12 énekes, aki az élő műsorokban is bizonyíthat. A Megasztár egyik versenyzője azonban teljesen feldühíti a zsűrit, akik átverve érzik magukat.
Vágólapra másolva!

Közel száz versenyzőt juttatott tovább a zsűri a válogatók során. Ők a középdöntőkben csoportfeladatokban, majd a legjobbak párbajokban mérik össze a tehetségüket, hogy kiderüljön, kik kapják meg a lehetőséget, hogy elnyerjék 2024 Megasztárja címét. Hamarosan kiderül, ki az a 12 énekes, akik a zsűri döntése alapján az élő show-kban bizonyíthatnak.

Megasztár
A Megasztár zsűrije között vita alakul ki
Fotó: TV2

A vasárnap esti adásban az egyik versenyző, Melinda közli a versenyzőkkel, hogy nem érzi magát elég felkészültnek, ugyanis szerinte vannak nála sokkal jobb énekesek. A zsűri nemcsak meglepődött, de átverve is érezte magát, hiszen így feleslegesen szavazott bizalmat a fiatal lánynak. 

"Úgy érzem, hogy nem készültem fel, de megpróbáltam. Bocsánat, de tényleg! Kicsit negatív voltam? 

Úgy érzem, hogy nem jutok tovább a középdöntőben. Eljöttem, de vannak nálam tehetségesebb emberek. 

Én pozitívan állok hozzá, de na.... Mindent megpróbálok. 

Szeretnék énekes lenni, de nem szeretnék  összetörni lelkileg

- mondta a zsűrinek, akik teljesen kiakadtak, legfőképp pedig Rúzsa Magdi nem értette a szituációt.

"Bocsánat, de ez minden, csak nem pozitív. Én emlékszem arra, hogy itt sírástól kezdve minden volt, és szavaztunk itt neked egy bizalmat. Egy kicsit most azt érzem, hogy ez egy eléggé ez ilyen arculcsapás. Akarsz te egyáltalán énekes lenni" - kérdőjelezte meg Melindát Rúzsa Magdi a TV2 által megosztott videóban.

Hogy a fiatal lány tovább jut-e vagy sem, az ma este kiderül. 

Ez vár a Megasztár győztesére

A győztes pedig nemcsak a dicsőséggel, hanem busás nyereményekkel is gazdagodik: 40 millió forint pénznyeremény üti a markát és Los Angelesben, a Paramount Recording Studiosban rögzítheti első saját dalát, amihez természetesen videoklip is dukál. Emellett a győztes biztos fellépője a 2025. évi Strand Fesztiválnak, valamint ösztöndíjasként részt vehet a Kodolányi János Egyetem Modern Zenei Tanszékének 3 éves képzésén. Az első öt helyezett továbbá felléphet Rúzsa Magdi februári Aréna koncertjének előzenekaraként.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!