Megasztár: váratlanul megjelenik Joker az adásban - videó

Megasztár, Joker
Vágólapra másolva!
A TV2 tehetségkutatójában is jelentkeztek önjelölt dalnokok, valamint furcsa, már ijesztő kinézetű versenyzők is. A Megasztár vasárnap esti adásában Joker lép majd a színpadra, aki megjelenésével egészen biztos emlékezetes produkciót ad majd elő a zsűri előtt.
Vágólapra másolva!

A Megasztár szeptember 22-én debütált a TV2 csatornáján, azonban már most óriási a nézettségi. A Megasztár 12 év után, nagy várakozásokkal tért vissza a képernyőre, ahol ezúttal a zsűriszékben Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Caramel, valamint Papp Szabi foglalnak helyet. A tehetségkutatók úttörője olyan sztárokat fedezett fel, mint a már említett Rúzsa Magdi és Caramel, Radics Gigi, Tóth Gabi, Király Viktor és Tóth Vera.

Megasztár
Megasztár új szériájának a zsűritagjai
Fotó: TV2 / TV2

A Megasztár harmadik adásásban a nézők ismét számtalan lenyűgöző, meglepő, valamint sokkoló jelenetnek lehetnek majd tanúi. Az már biztos, hogy vasárnap este Joker is színpadra fog lépni, aki már megjelenésével sokkolta a zsűrit.

"Szeretek nagyon ilyen jelmezekbe bújni, egy kicsit elmaszkírozni magamat. Így sokkal többet megengedhet magának az ember, meg egy jó polgárpukkasztás is ez" - mesélte, majd utánozta Joker legendás, ikonikus nevetését. 

Till Attila megkérdezte tőle, hogy szerinte melyik zsűritagnak nyeri majd el a tetszését a produkciója és megjelenése, mire azt felelte Joker, hogy Marics Petiben és Papp Szabiban bízik - derült ki a TV2 által megosztott felvételből. 

Hogy kit rejt a maszk, illetve hogy Joker tovább jut-e a Megasztárban, azt vasárnap este 19:30 órakor nézheti meg a TV2 csatornáján.

ifj. Schobert Norbert is feltűnt a Megasztár válogatóján

A válogatón mások mellett ifj. Schobert Norbert is megjelent, amivel mind a zsűrit, mind a közönséget igencsak meglepte.

"Nagyon kevesen tudják azt, hogy én egyáltalán éneklek, tehát szerintem aki most így éppen lát engem a tévén keresztül, az nem hiszi el, és alig várja, hogy hatalmasat besüljek így a tévé előtt. Persze nem tudják elképzelni, hogy én tudok énekelni, ezért is nagyon meg szeretném mutatni az embereknek" – mondta a tömeg előtt a Bálnában.

Mit nyer az első helyezett?

Az biztos, hogy aki idén megnyeri a TV2 zenés tehetségkutatóját, olyan mesés nyereményekkel gazdagodik, ami az országos hírnév mellett hatalmas segítség a zenei karrierjének beindításában. A győztes énekes 40 millió forintot zsebel be, emellett felvehet egy dalt Los Angeles zenei fellegvárában, a Paramount Recording Studiosban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!