Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars fiatal, dögös versenyzőjétől nem áll távol a magamutogatás. Mihályfi Luca az ország egyik legszexibb énekesnője, aki ezúttal fehérneműben mutogatja magát.
Vágólapra másolva!

Mihályfi Lucát egy tehetségkutatóban ismerhette meg az ország, azonban minden vágya teljesült azzal, miszerint lehetőséget kapott a TV2 nagyszabású show-jában, és a táncparketten is bizonyíthat majd. Partnere, Hegyes Berci, aki a műsor első évadát megnyerte Gelencsér Tímea oldalán. Mihályfi Luca nem titkolta, hogy már régen kiszemelte magának a profi táncost, és próbálta bevonzani, hogy őt kapja meg a műsorban, ezért mantrázta a nevét. Elmondása alapján nagyon jól mennek a táncpróbák, és azt érzi, hogy Hegyes Bercivel nagyon egy hullámhosszon vannak és hasonló a személyiségük is. Partnere pedig kifejezetten örül annak, hogy a fiatal lány a legalacsonyabb a mezőnyben, ugyanis ennek köszönhetően őt sokkal könnyebb lesz majd dobálnia a levegőben. 

DancingwiththeStarsTV25évad, Mihályfi Luca és Hegyes Bertalan
Mihályfi Luca és Hegyes Bertalan
Fotó: Polyák Attila - Origo /  Polyák Attila - Origo 

Mihályfi Luca fehérneműben pózol

Mihályfi Luca egyébként nem szégyenlős, és gyakran mutogatja magát a közösségi oldalán merész, sokat mutató ruhákban. Legutóbb az Instagram-sztorijában vetkőzött le, ahol egy fekete, szexi fehérneműben, és egy dögös combcsizmában látható, amivel teljesen megőrjíti a férfiakat.

Mihályfi Luca szombaton a színpadon is bebizonyította, hogy nemcsak az éneklés, de a tánc is nagyon jól megy neki. A zsűritől a maximális 30 pontból 24-et kaptak az első adásban a salsa produkciójukra, ami kezdésnek tökéletesnek bizonyult. 

Mihályfi Luca
Fotó: Mihályfi Luca / Instagram

Híres szülők gyereke

Édesapja Mihályfi Balázs, aki a Jóban Rosszban című sorozatban Dr. Fehér Konrádot alakította, édesanyja pedig Tóth Adrienn operaénekes. Úgy véli, hogy az a tény, miszerint ismertek a szülei, éppannyira hátrány is, mint előny.

Sokaknak van egy bizonyos kép, hogy én milyen lehetek, és ezek nagyon érdekesek szoktak lenni általában.

Sokaktól kaptam már meg, hogy nagyon pozitív csalódás vagyok nekik. Nem tudom, hogy miért lehet ez a másfajta koncepció a fejükben" - magyarázta.

Elege van Tóth Andiból

Mihályfi Lucát egyébként rengetegen összehasonlítják vagy éppen keverik a botrányairól híres Tóth Andival, amiből már elege van az énekesnőnek.

"Legszívesebben elaludnék most is itt helyben, mert mindenhol megkérdezik. Nem tudom, hogy miért rágódunk még ezen a kérdésen. Én mikor bekerültem a tehetségkutatóba, örültem, hogy az lehetek, aki.

Egyáltalán nem akarok semmilyen módon senkihez sem hasonlítani, aki pedig így gondolja vagy másnak akar engem látni, mint aki vagyok, azt sajnálom

 - fejtette ki nemrég. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!