Mikes Anna az Origónak: Ilyen helyzetekkel nem találkozom a saját életemben

Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Rosszul kezdtek, fokozatosan belelendültek, minden nap végén pedig szerelmespárként éltek - mondta az Ázsia Expresszről. Mikes Anna az Origónak arról is beszélt, hogy a veszekedéseket próbálta kerülni, a konfliktusokba amúgy sem szívesen megy bele.
Vágólapra másolva!

Mikes Anna és Krausz Gábor második lett az Ázsia Expressz újabb évadjában, a TV2-n: előbbi úgy érzi, hogy gyengén kezdtek, de aztán belelendültek. „Attól függ, honnan nézzük a végeredményt, de csalódás semmiképp nem volt. Amikor belekezdtünk, zöldfülűek voltunk, nem tudtuk még, hogy mi lesz. Az első héten összevissza bolyongtunk, bénáztunk, de mondhatjuk, hogy az első hét készített fel a további hetekre. Ha onnan nézzük, ahhoz képest nagyon szép eredmény a második hely. Persze néha eszembe jut, hogy bárcsak nyertünk volna, de abszolút nem vagyunk szomorúak. Jó volt a két másik lány, ők érdemelték meg a végén a győzelmet. Ha sport oldaláról közelítem meg, akkor másodikok lettünk, szép eredmény, magunkhoz képest jól teljesítettük” – mondta az Origo megkeresésére. 

Mikes Anna és Krausz Gábor Ázsiában

Fotó: Instagram/Mikes Anna

A stoppolás, rohangálás, szálláskeresés nem okozott neki komolyabb problémát, tudta, hogy ez a műsor része. „Én ezekben jó vagyok, nem hisztizek, a stoppolás sem okozott problémát. Inkább a személyes ellentétek voltak furcsák. Én ilyenekkel nem találkozom a saját életemben, természetesen a szüleim, barátaim vesznek körbe a hétköznapokban, az ilyen veszekedések távol állnak tőlem. Volt pár személyes konfliktus mások közt, végignézni is rossz volt. Nekem ez furcsa: értem, ha nem szimpatizál valaki a másikkal, ilyen előfordul, de akkor azt hagyjuk békén.”

Mikes Anna, Krausz Gábor

Fotó: Instagram/Mikes Anna / Instagram/Mikes Anna

Szerinte ők végig kitartottak egymás mellett, a kapcsolatuk még erősebb lett. „Napközben is társként működtünk, egymás iránt felelősséggel voltunk, segítettük a másikat. A nap végén pedig szerelmespárként éltünk. Ez a hétköznapokon is így működik, mindig segítünk a másikon, ha ilyen helyzet van. Bármi van, kiállunk egymásért” – mondta Mikes Anna.

Mikes Anna szerint az idő sok sebet meggyógyít 

Nem tartja kizártnak, hogy más, páros műsorba elmenjenek. „Ha minőségi, tetszik a műsor, felkelti az érdeklődésünket, és nem a magánéletről szól, akkor persze, nincs kizárva. De a magánéletünket nem teregetjük ki, az privát, az a miénk, szeretnénk magunknak megtartani” – jelezte.

Mikes Anna, Krausz Gábor
Fotó: Instagram / Mikes Anna 

A többi párossal kapcsolatban vannak, de az utóbbi időkben nem ültek össze egy közös ebédre vagy vacsorára. „A rohanós hétköznapok során az embernek a saját barátaival is nehéz összehozni egy találkozót... De persze tartjuk a kapcsolatot a többiekkel. Közös csoportunk is van a versenyzőkkel, és mivel hónapok teltek el, már minden konfliktus kisimult” – tette hozzá.

Krausz Gábor itt mondta el az Origónak, mit gondol a műsorról. Az évad győztes párosa is nyilatkozott az Origónak, a cikket itt olvashatja.  Minden videót itt tud visszanézni. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!