Szakítása miatt panaszkodik a pornómodell Molnár Anikó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Az egykori valóságshow-szereplő már jó ideje a pornóképeivel keres pénzt. Molnár Anikó nemrég megismerkedett egy férfival, azonban kapcsolatuk nem bizonyult hosszútávúnak. A férfi szakított a pornómodellel.
Vágólapra másolva!

A pornómodell Molnár Anikó tavaly úgy döntött, új dologban próbálja ki magát: saját OnlyFans-oldalt készített, ahova a meztelen tartalmakat tölt fel. Célja, hogy megmutassa, hogy milyen egy női, közel 50-es test. Habár sokan támadták őt, az anyagi biztonság miatt nem hagyta abba a pornómodellkedést, ugyanis milliókat keres vele.

Molnár Anikó
Molnár Anikó a szexképeiből él 
Fotó: Molnár Anikó/Instagram

Molnár Anikó sajnáltatja magát tönkrement kapcsolata miatt 

Az erotikus képeiről ismert sztár nemrég lett 49 éves, ennek apropóján pedig úgy döntött, hogy elutazik. Megismerkedett egy férfival, akivel már többször randizott, azonban az illetővel egyre több volt a konfliktusa. A férfival szerette volna megünnepelni külföldön a szülinapját, azonban végül erre nem került sor. 

"Lett volna valaki, akivel elutaztam volna, de végül itthon maradtam, amire megvolt az okom. 

Régóta ismertem már ezt a srácot, akiről szó van, és az a helyzet, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban történtek súrlódások közöttünk. 

Nekem pedig arra nincs szükségem, hogy ahelyett, hogy eltöltenék egy csodálatos hetet egy szép helyen, vitatkozzak valakivel. Inkább itthon maradtam..." - részletezte az egykori valóságshow-sztár, aki hatalmasat csalódott. 

Nagy csalódás volt, hiszen az volt minden álmom, hogy a negyvenes éveimet kint búcsúztassam el, ehelyett itthon ültem, egyedül...

 Jövőre ötvenéves leszek, hiszek benne, hogy az a születésnapom mindennél boldogabb lesz" - magyarázta a Borsnak

Nőktől is rendszeresen kap ajánlatokat

A pornómodell Molnár Anikó egyszer már visszautasított két amerikai férfit, akik tízmillió forintot ajánlottak neki. Ugyanakkor nem ez volt az egyetlen felkérés, amit visszautasított.

"Kaptam ajánlatot csajtól is. Az biztos, hogy nagyon sokat hozna és nagyon ütne, de nem tudom megtenni. Még poénból sem fogtam meg nő mellét, még ruhán keresztül sem. Most már elértem azokat a határokat, amelyeket nem lépek majd át. Nem voltam soha nővel, nem voltam soha több emberrel, vannak határok bőven" - fejtette ki. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!