Nicole Kidman arrébb lökte Salma Hayeket a vörös szőnyegen - videó

Nicole Kidman, Salma Hayek
Nicole Kidman, Salma Hayek
Vágólapra másolva!
A népszerű színésznők a párizsi divathéten kerültek kínos helyzetbe, amikor jelenetet rendeztek a vörös szőnyegen, utólag próbálnak magyarázkodni miatt. Nicole Kidman és Salma Hayek konfilktusát testközelből figyelte Katy Perry is, aki látszólag nagyon feszengett ebben a helyzetben. A jelenetről készült videó gyorsan terjed az interneten, sokan Kidmant támadják a viselkedése miatt.
Vágólapra másolva!

Sokan találgatják, vajon mi történhetett valójában a két világsztár, Nicole Kidman és Salma Hayek között a vörös szőnyegen a Párizsi Divathét egyik eseménye alatt, amikor is Kidman ingerülten lökte arrébb Hayeket, aki próbálta őt megérinteni azért, hogy közös fotó készüljön róluk. Kidman ezután jól látható, hogy magyaráz kolléganőjének, a mellettük álló Katy Perrynek két puszit ad, mielőtt távozik a helyszínről, majd fenyegetően, ujjaival mutogatva még magyaráz Hayeknek, mielőtt faképnél hagyja őket. Azóta zúdulnak a kritikus kommentek Nicole Kidman közösségi oldalán is a legutóbbi bejegyzése alatt, és sokan nem értik, miért viselkedett így nyilvánosan Salma Hayekkel, aki láthatóan meglepett arcot vágott és nehezen viselte a helyzetet.

Salma Hayek, Katy Perry, Nicole Kidman
Katy Perry is szem és fültanúja volt Nicole Kidman és Salma Hayek botrányos jelenetének
Fotó: Salma Hayek Instagram

Bár az eset két héttel ezelőtt történt, még csak most látott napvilágot a kínos jelenet, melyben a két színésznő, és Katy Perry énekesnő voltak érintettek, de azóta is elképesztő gyorsasággal terjed az interneten és nem várt indulatokat vált ki az emberekből. A videón az látható, ahogy Salma Hayek, akinek férje, François-Henri Pinault a Balenciaga divatmárka tulajdonosa, a jelek szerint próbálta rávenni Nicole Kidmant, hogy forduljon a kamerák felé és készítsenek közös fotót. Ehhez megérintette a színésznőt, de Kidman egyértelműen ellökte Hayek kezét magáról, és ingerülten reagált az unszolásra. Ezt követően egy jelenlévő szemtanú azt állította, hogy hallotta, ahogy Kidman azt mondja Hayknek, hogy ne érjen hozzá. 

Most, hogy nagy figyelmet kapott az eset, és durván támadják Nicole Kidmant a gorombasága miatt, ismerősei is magyarázkodni kezdtek a színésznő helyett, aki azonban  nem reagál a kritikákra, és a helyzetet sem tisztázta azóta. Egy forrás azt állítja, hogy a színésznők között nem volt konfliktus, és minden a legnagyobb rendben, a videón látható jelent csak egy félreértés.

Ez egy videó részlet, ami nem a valóságot tükrözi. Van egy fotó is róluk, amin együtt pózolnak. Semmi sem történt. 

Épp valami tanácsadással kapcsolatos dologról beszélgettek, és tanácskoztak - miközben kamerázták őket, és kiabáltak nekik, és minden irányból körülvették őket. Ők csak távozni akartak" - magyarázkodott a neve elhallgatását kérő forrás a Daily Mailnek.

Eközben már egy Jeremy Freeman igazságügyi szakértő, aki szájról olvasva elemezte a látszólagos vitát is megszólalt az esetről, és véleménye szerint nem történt konfliktus. Szerinte Salma Hayek azt mondta Kidmannek és Perrynek, hogy „nézzétek, nézzétek” a körülöttük lévő fotósokra.

Forduljunk oda, oké

 - mondta Hayek, amire Nicole Kidman csak annyit válaszolt: "Hé, jól vagyok, jól vagyok".

Majd miután puszival elbúcsúzott Katy Perrytől, még hozzátett: "Tessék, elég, minden rendben". Majd Salma Hayek ezt annyival nyugtázta, hogy "jól van, jól van", és Kidman távozása után már az énekesnőt átkarolva fotózkodtak. Azonban a jelenet láttán nem tartják túl hihetőnek, hogy nem volt különösebb szóváltás, sokan csalódtak Kidmanben, van aki rasszizmussal vádolja.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!