Noszály Sándor eltűnt, Peter Srámek győzött, fiatalon halt meg a világsztár

Képeken a Sztárban sztár All Stars döntőjének legjobb pillanatai, SztárbansztárAllStars, 2024
Ilyen volt a Sztárban sztár All Stars döntője
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Noszály Sándor állapota egyre aggasztóbbá vált, miután kiderült, letartóztatták őt Los Angelesben. Bár azóta hazatért Magyarországra, nem sokat lehet tudni az állapotáról, de minden bizonnyal nincs jól, testvére is megszólalt. Mindeközben bemutatták a TV2 legújabb sorozatát a sajtónak, véget ért a Sztárban sztár All Stars, Lagzi Lajcsi pedig börtön helyett egy állítólagos barátnővel próbál szerepelni.
Vágólapra másolva!

Ezek voltak a hét legfontosabb bulváreseményei, mutatjuk!

Képeken a Sztárban sztár All Stars döntőjének legjobb pillanatai, SztárbansztárAllStars, 2024
Véget ért a Sztárban sztár jubileumi évada
Fotó: TV2 / TV2

Noszály Sándor eltűnt

A magyar teniszező egyértelműen nagy bajban van, melynek első jele volt, amikor múlt hétvégén összetűzésbe keveredett a Los Angeles-i rendőrséggel, akik le is tartóztatták, állítólag barátai értesítették a hatóságokat Noszály Sándor ijesztő viselkedése miatt. Egyre aggasztóbb állapotban volt, majd kedd reggel hazaindult Magyarországra, de időközben eltűnt a közösségi oldalakról, ezzel nagy ijedtséget keltett, hiszen többen féltek, hogy kárt tehet magában.

Noszály Sándor
Noszály Sándor eltűnt a közösségi oldaláról, testvére elmondta, hogy nagy a baj
Fotó: Noszály Sándor/Instagram

Majd testvére, Noszály Andrea tisztázta a helyzetet, és elmondta, mi történt a sportolóval.

Az elmúlt napokban sokan aggódtak testvérem, Noszály Sándor állapota miatt. A családom nevében ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Sanyi hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges.

Sajnos Sanyi életét már hosszú évek óta megkeseríti ez a nagyon összetett és sok tévhittel övezett betegség, amelynek öcsém egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban. Sanyi egészségi állapota jelenleg nem engedi meg a további szereplését a Sztárbox műsorban, pedig betegsége kiújulása ellenére, sportember lévén, nagyon szerette volna befejezni és megnyerni a versenyt. Bízunk benne, hogy minél előbb felépül és személyesen számolhat-e a médiának a betegségéről, ezzel is segítve a hasonló helyzetben lévőket és családjaikat” - írta Noszály Andrea, a teniszező testvére.

 

Hamarosan kezdődik a S.E.R.E.G.

Mint írtuk, alig egy hónap múlva startol el a TV2 műsorán a Megafilm legújabb nagy dobása, a S.E.R.E.G. című, hat részből álló minisorozat, melyet a nagyközönség november 11-től követhet figyelemmel a csatorna műsorán. A tévépremier előtti vetítést a héten tartották a sajtó képviselőinek, ahol az első két rész alapján elképesztő izgalmakat, drámát és részletes betekintést ígér a Magyar Honvédség működésébe. 

Az eseményről készült galériát a linkre kattintva tekintheti meg!

 S.E.R.E.G. sajtóvetítés,  TV2, sorozat, TV2sorozat, SEREG, SEREGTV2, SEREGsorozat, 2024.10.17.
Bemutatták az év legjobban várt magyar sorozatát a sajtónak
Fotó: Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A S.E.R.E.G. története egy különleges katonai csapatról mesél. Ők a legkeményebbek, és ők vannak legközelebb az életveszélyhez. A történet a múltból indul, és a kifejezetten férfias témára épülő, a bajtársiasság és a döntések következménye mentén futó katonai szál mellett megjelennek a női karakterek, valamint a szerelmi és családi szálak is. A látványos képi világot ígérő sorozat epizódjai nem csupán egy veszélyes katonai misszióról szólnak, hanem tágabb értelemben a felelősségvállalásról mesélnek.

Meghalt Liam Payne

Október 17-én érkezett a szörnyű hír, miszerint a One Direction egykori tagja, Liam Payne 31 éves korában meghalt, ugyanis kizuhant egy szállodai szoba erkélyéről. A fiatal énekes a harmadik emeletről zuhant a mélybe, és rendkívül súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt. Payne a Buenos Aires-i Casa Sur szállodában halt meg, ahol a városi rendőrség helyszínelői bizonyítékokat gyűjtöttek az eset után, a helyszínen a rendőrök egy üveg whiskyt, egy öngyújtót és egy telefont találtak, ami valószínűleg a popsztárhoz tartozott.

Liam Payne halálának körülményeit azóta is vizsgálják, hiszen egyre több gyanús dologra derül fény a nyomozás során. Időközben kiderült, hogy az énekes valóban drog hatása alatt állt a halála idején. A rendőrség közleménye szerint erős hallucinogén szer hatása alatt állhatott, amikor kizuhant, ez pszichotikus rohamokat és hallucinációt is okozhatott - írja a People.

A cikk folytatásáért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!