Mindenkit lenyűgözött Palvin Barbara vonulása a Victoria's Secret Fashion Show kifutóján - videó

Victoria Secret Fashion Show, VictoriaSecretFashionShow Palvin Barbara kedden a New York-i fehérnemű-bemutatón Ott volt a kifutón Palvin Barbara, a világhírű magyar modell is
Vágólapra másolva!
Hosszú kihagyás után idén tértek vissza a szexi, fehérneműs modellek. Palvin Barbara is meghívást kapott a show-ra.
Vágólapra másolva!

Többéves szünet után ismét megtartották a világ egyik leghíresebb divatshow-ját, a Victoria’s Secret fehérnemű-bemutatóját. Világhírű modellek léptek angyalnak öltözve a kifutóra, hogy bemutassák a divatcég legújabb fehérneműit. Az eseményen ott volt a világhírű magyar modell, Palvin Barbara is, aki mindenkit lenyűgözött.

Ott volt a kifutón Gigi Hadid, Tyra Banks, Candice Swanepoel és Ashley Graham is

A sok év után visszatérő bemutató helyszíne a márka legnagyobb és legismertebb New York-i boltja volt, és a modellek vonulását élőben közvetítették világszerte különböző platformokon, például a YouTube-on, a TikTokon és az Amazon Prime-on is. A különleges este fő fellépője a legendás Cher volt, aki az első, teljesen női fellépőkből álló műsor élén lépett fel. Rajta kívül olyan előadók is szórakoztatták a közönséget, mint a dél-afrikai énekesnő Tyla és a K-pop sztár, Lisa a BLACKPINK-ből. 

A kifutón Palvin Barbara mellett több híres modell is megjelent, köztük Gigi Hadid, Tyra Banks, Candice Swanepoel és Ashley Graham - ide kattintva egy egész galériát talál róluk!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!