Papp Máté Bence keményen elmondta a véleményét Krausz Gáborról

Vágólapra másolva!
A Fricska táncosa felidézte, mennyire kellemetlen volt, amikor Tóth Gabi férje egy bejegyzésben megjegyzést tett rájuk saját közösségi oldalán. A kapcsolatuk nem túl jó, de a séf és az énekesnő közös gyereke miatt igyekeznek a normális kapcsolat kialakítására.
Vágólapra másolva!

A Fricska táncosa a szakmájában már a csúcson volt, néptáncegyüttesével bejárta a világot, világrekordot döntött, nemzetközi tehetségkutatón tűnt fel, amikor Tóth Gabi új barátjaként megismerték az emberek. Tóth Gabi  és Papp Máté Bence most közösen készülnek a Dancing with th Starsra, ennek kapcsán mesélt a táncos a Blikknek. 

Többek közt azt is felidézte, hogy mennyire kellemetlen volta  kapcsolatuk elején, amikor az énekesnő volt férje, Krausz Gábor megjegyzést tett rájuk a saját közösségi oldalán.

Ezután jött az a bizonyos poszt, Gabi volt férjétől. A kellemetlen fricska… És ott borult minden. A Fricskában voltak gyerekes szülők. Gabit pedig összehozták mindenkivel. Szerintem ez borzasztó igazságtalanság volt velünk szemben. Gabit mindenki elhagyta, a legközelebbi környezetéből is. Barátok, családtagok. Egy kezemen meg tudom számolni, kik maradtak mellette. 

Úgy alkottak véleményt az emberek és ítéltek el minket, hogy nem tudták, hogy valójában mi történik. Ez borzasztó igazságtalanság" - mondta.

Élőben is voltak kellemetlen helyzeteik a bejegyzés miatt

Hozzátette, hogy a való életben nem találkoztak ilyen negatív visszajelzésekkel, igaz, volt olyan, hogy kellemetlen szituációba futottak bele a nyílt utcán.

Azért volt olyan eset a benzinkúton, amikor megállt mellettünk egy autó, leengedték az ablakot, és kiszóltak: Na, mi van, jobban főz?

Krausz Gáborra is kitért Papp Máté Bence, akivel azóta sincsenek túlságosan jó viszonyban. "Nem beszélek vele, nem vagyunk barátok, és szerintem nem is leszünk soha. Hanni miatt viszont törekszem arra, hogy a kapcsolat normális legyen. Örülök, hogy megtalálta a boldogságot. Egy kisgyerek számára az a legfontosabb, hogy a szülei kiegyensúlyozottak legyenek. Mindannyian érte vagyunk" - tette hozzá.

Így várja Tóth Gabi és párja a közös versenyt

Az énekesnő a TV2-nek a bemutatkozó videójában így fogalmazott: 

Dancing with the Stars felkérésre nemet mondani?! Ez egyértelmű igen! Ez a legnagyobb igen, amit valaha adtam! 

Az életem egy nagy része a tánc. Eredetileg táncosnak készültem, de aztán az életem, bizonyos egészségügyi okok, úgy alakították, hogy az éneklésre került a fókusz" - mondta.

"Amikor megtudtam, hogy a szerelmemmel szerepelhetek ebben a műsorban, ő lesz a párom, akkor két dolog jutott az eszembe. Úristen, de jó, hogy egy összeszokott pár vagyunk, nyilván úgy könnyebb fejlődni, úgy kifejezni egy történetet, ha valakit ismersz. Aztán eszembe jutott az is, hogy ha valami nem sikerül negyedjére, ötödjére, és össze leszünk zárva, akkor biztos, hogy lesznek tüzesebb megszólalásaink, mert mindketten vehemensek vagyunk" - tette hozzá.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!