Kiderült, mi van Radics Gigi és Oláh Gergő között - videó

Vágólapra másolva!
Elstartolt a Sztárban sztár All Stars döntője, melynek egyik versenyzője Oláh Gergő, aki egy erős duettel indította az estét Emilio bőrébe bújva. Radics Gigi a felkészülés során elárulta, hogy több van közöttük munkakapcsolatnál, sokan meglepődtek a kijelentésén.
Vágólapra másolva!

Ma este véget ér a Sztárban sztár All Stars a TV2 műsorán, és kiderül, ki lesz az elmúlt évtized legsokoldalúbb előadója. Az esete folyamán a négy versenyző, Gubik Petra, Puskás Peti, Peter Srámek és Oláh Gergő, akik döntőbe jutottak a Sztárban sztár jubileumi évadában kétszer állnak színpadra. Mind a négyen egy-egy szóló és egy duett produkcióval készülnek a döntőre, hogy előadásukkal lenyűgözzék a zsűrit és a nézőket.

Sztárban sztár All Stars, Oláh Gergő, Radics Gigi
Oláh Gergő a döntőben Radics Gigivel énekelt duettet
Fotó: TV2

Az első fellépő Oláh Gergő volt, aki Radics Gigivel állt színpadra és Emilio bőrébe bújva énekelte a Ne nézz vissza rám! című slágert. Azonban meglepő dolog derült ki róla és duettpartneréről, Radics Gigiről, amit az énekesnő árult el a felkészülés során. Radics Gigi ugyanis büszkén kijelentette, hogy rokoni kapcsoaltban áll az énekessel, mégpedig unokatestvérek, ami azt jelenti, hogy szüleik testvéri kapcsolatban állnak egymással.

Stohl András a produkció után ugratta is a párost, ha valóban egy család, akkor ő is szeretne még egy helyet magának köztük, mert nagyon jó lehet a kapcsolatuk. A színpadon állva Radics Gigi elmondta, hogy sajnos nincs túl sok idejük egymásra a hétköznapokban, ritkán találkoznak, hiszen Oláh Gergő is családapa, neki is van egy kislánya, és nagyon sok dolguk van, de szeretnének többször találkozni a jövőben, sőt, megbeszélték, hogy közös dalt is készítenek a közel jövőben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!