Rubint Réka elmondta, miért rossz a viszonya az anyósával

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
A fitneszedző élete sokak számára gondtalannak tűnhet, és rengeteg bántást is kap nap mint nap. Rubint Réka már 23 éve Schobert Norbert felesége, három közös gyerekük is van, mégsem vett vissza soha a tempóból. Most egy érzelmes interjúban beszélt a családról, megcsalásról, féltékenységről és a legnagyobb megpróbáltatásairól is.
Vágólapra másolva!

Rubint Réka három gyerek büszke édesanyja, és már 23 éve felesége Schobert Norbertnek, az ország fitneszgurujának, akivel közös hivatásuk segített kijelölni a közös célokat az életben. A házaspár nagyon büszke, hiszen gyerekeik is követik a példájukat, mindannyian szeretik a sportot, sőt, Schobert Lara már édesanyja babérjaira tör, így az nemrég be is jelentette, hogy kicsit visszavesz az eddigi tempóból, átengedi a stafétát egyetlen lányának.

Schobert Norbert és Rubint Réka
Schobert Norbert és Rubint Réka már 23 éve házasok
Fotó: TV2 / TV2

De idősebbik fiukra, a 19 éves ifj. Schobert Norbira sem lehet panasz, hiszen ő is nagyon sokoldalú, pár éve megnyerte a Farm VIP-t, nemrég a Megasztárban mutatta meg énektudását, valamint nemrég csatlakozott a Magyar Honvédséghez, és felesküdött arra, hogy bármi áron megvédje a hazáját. 

Azonban Rubint Rékát és családját gyakran támadják, hiszen sokak számára hihetetlen, hogy ilyen harmonikus, összetartó család és soha nincs semmi gond. A fitneszedző ezt most egy interjúban cáfolta, ugyanis elmondta, hogy igenis rengeteg a probléma, azonban ő kifelé ezt akkor nem szereti mutatni. Beszélt saját édesanyjáról és apjáról is, akik 33 év után váltak el, majd 16 év különlét után újra egymásra találtak. Ezzel kapcsolatban említette Schobert Norbert édesanyját is, aki sokat bántotta menyét a szülei kapcsolata miatt, ez Rubint Rékának azóta is fájó pont az életében.

Számomra ő egy meg nem érthető személy, aki bántotta a családomat és az édesapámat. Tudta nagyon jól, hogy bármilyen fát széttörhet a hátamon, egyetlen dologgal tudna odaszúrni és az az édesapám. 

Pontosan tudta, hogy az apukám mennyire fontos nekem. Szerintem családon belül bántani valakit, az egy megbocsáthatatlan bűn" - mondta Rubint Réka, aki férjét sajnálta leginkább ebben a szituációban, hiszen nagyon fájt az ő számára is, hogy anyja nem fogadja el a feleségét, akivel egyébként semmilyen konkrét konfliktusa nem volt.

 

Rubint Réka így kezeli a folyamatos kritikákat

A fitneszedző elmondta, hogy ugyanúgy fáj neki, amikor idegenektől érkeznek a rosszindulatú megjegyzések, mint anyósa bántó szavai, hiszen attól, hogy kifelé nem mutatta, mennyi gondjuk volt, mert szerinte úgysem értenék meg és nem akarta, hogy az életén gúnyolódjanak, pedig rengeteget szenvedett az elmúlt évek során, volt, hogy attól rettegett, magára marad.

Nem tudják, hogy milyen utat jártam be, hogy mennyi buktatója volt a mi üzletünknek, a magánéletünknek; nem tudják, hogy milyenek voltak a kórházban töltött éjszakák, miközben én azért imádkoztam a Jóistenhez, hogy ne maradjak egyedül három gyerekkel. 

Nem tudják, hogy milyen nehéz volt elbúcsúzni apukámtól. Tudtam, hogy búcsúzik, reggelre pedig meghalt. Másnap három fellépésem volt és elmentem, megcsináltam, közben a felismerhetetlenségig össze voltam törve. Nem tudják, milyen volt, amikor az anyukám a karjaimban halt meg a garázsunkban egy szombat délelőtt, és rá 4 hónapra a férjem feküdt ott a garázs előtt stroke-kal. Ezek közül egybe is belehülyül az ember, nemhogy sorban átélni mindegyiket" - idézi a Ripost Rubint Réka szavait, aki könnyeivel küszködve emlékezett vissza élete legnehezebb időszakára, amin gyerekei és férje szeretete segítették át.

Rubint Réka természetesen a házasságáról is külön beszélt, hiszen már 23 éve tart, és azt is elismerte, hogy nekik is voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, akár féltékenység, akár kétértelmű üzenetváltások, de férje telefonjába nem néz bele, bár eleinte előfordult, ő viszont nem tudja, Schober Norbert bele néz-e az övébe, viszont 100%-os bizalomról ő sem beszélt.

Rubint Réka nagyon büszke gyerekire, köztük ifj. Schobert Norbira, aki nemrég lépett be a Magyar Honvédséghez

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!