Judy is megszólalt Sallai Nóra tragikus balesetéről

Vágólapra másolva!
A Groovehouse énekesnője, Judy súlyos autóbalesetet élt túl, azt azonban elképzelni sem szeretné, milyen lehet édesanyaként átélni ezt. Sallai Nóra balesete az egész országot megrázta.
Vágólapra másolva!

Az egész országot megrázta a Jóban Rosszban színésznője, Sallai Nóra tragikus balesete, amelyben, mára tudjuk, ötéves kisfia meghalt. A legfrissebb hírek szerint Nóra még válságos állapotban van, bár némi javulás talán történt. Nemcsak a nézők, a sztárvilág is egy emberként imádkozik érte. 

– Rettenetesen megérintettek a történtek. Teljesen sokkolt, mikor olvastam a fejleményeket, napok óta nem térek magamhoz, mikor pedig megtudtam, hogy a kisfia meghalt, azt meg is könnyeztem - mesélte Judy, a Groovehouse énekesnője, aki 1998-ban szintén súlyos autóbalesetet élt át.

– Hosszú hónapokba, sőt, évekbe telt a testi felépülés, de a lelki, az tíz évig tartott. Akkor kezdtem először azt érezni, hogy valójában szerencsés vagyok, hogy túléltem: volt egy komoly őrangyalom. 

De teljesen más a helyzet Nóra esetében, hiszen elveszítette a gyermekét. Bár én is válságos állapotban voltam, most úgy érzem: az én balesetem karcolás volt ehhez képest.

– Ez a baleset talán ébresztő másoknak, mennyire fontos felelősségteljesen közlekedni - mondta a Borsnak az énekesnő.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!