Az autóbalesetet szenvedett színésznő nem először küzd az életéért

Sallai Nóra, autóbaleset
Sallai Nóra autója a baleset után
Fotó: Tények
Vágólapra másolva!
Sallai Nóra életéért napok óta küzdenek az orvosok. A Jóban Rosszban színésznője már kislány korában megtanulta, mit jelent az életért küzdeni, ugyanis fejlődési rendellenességgel, pitvari sövényhiánnyal született, amit meg kellett operálni.
Vágólapra másolva!

A gyerekével együtt súlyos autóbalesetet szenvedett színésznő életéért napok óta küzdenek az orvosok. Kisfia is még kórházban van. Sallai Nóra már kislány korában megtanulta, mit jelent az életért küzdeni, ugyanis fejlődési rendellenességgel, pitvari sövényhiánnyal született, amit meg kellett operálni - írja a story.hu.

Rettenetesen nehéz időszaka volt a családnak

A betegséget hamar felfedezik a gyermekorvosok, több tünet mellett főleg a szívzörej alapján. Sallai Nóránál egy rutinvizsgálat során derült ki a baj. 

A legfontosabb tanács, amit a szüleim akkor kaptak, hogy rendszeres ellenőrzés mellett ugyanúgy neveljenek, mint más gyermeket 

– mondta korábban a Bestnek a Jóban Rosszban egykori sztárja. "Jártam játszótérre, óvodába, nem is igen vettem észre, hogy baj van, bár talán mintha egy kicsit jobban óvtak volna anyuék. Aztán egyszer csak elmondták, hogy megoperálnak, és sokáig kell majd kórházban maradnom. Óvodás voltam, úgyhogy volt már valami fogalmam arról, mit jelent az, hogy műtét" - részletezte.

Megoperálták, felnyitották a mellkasát. Az ott maradt húszcentis heg azóta is emlékezteti a történtekre és az azt követő borzalmas időszakra. 

Fél évig kellett bent maradnom a kórházban. Hogy minden esetben így szokott-e lenni a fertőzésveszély miatt, vagy nálam jelentkezett valami olyan, ami miatt bent tartottak, ma már nem is tudom. De fél éven át ott éltem, és nem engedték, hogy a szüleimmel, a barátaimmal találkozzam. 

Persze jöttek látogatni, de nem tudtam őket megölelni sem, mert nem jöhettem ki a szobából, ahogy őket sem engedték be, úgyhogy az üvegfalon keresztül adtunk egymásnak puszit.”

Rettenetesen nehéz időszak volt ez a családnak. „Egyszer megkérdeztem anyut, hogyha baj van a szívemmel, akkor én már nem leszek szerelmes? A mesékből, a filmekből kisgyermekként összeraktam, hogy a szívnek és a szerelemnek van valami köze egymáshoz…” Miután Sallai Nóra kijött a kórházból, minden visszaállt a régi kerékvágásba, ugyanúgy élhetett, mint a többi gyerek.

Sallai Nóra válságos állapotban van

Csonka András tegnap újabb híreket közölt a kisfiával együtt balesetet szenvedett színésznőről, a Jóban Rosszban sorozatban is látott Sallai Nóráról. Korábban a színész volt, aki irányított véradáshoz kért segítséget, így elsőként árulta el a színésznő nevét – szerdán pedig a Bochkorban című reggeli műsorban mondta el, mit tud az állapotáról.

Úgy tudom, hogy nem javult a helyzet, sőt a válságos állapot fennáll.

Aki nem tud vért adni, az is küldjön energiát, és imádkozzon hite szerint értük. Elképesztő, ahogy az ember belegondol: mész haza, és egy pillanat alatt összeomlik az életed, megváltozik körülötted minden, és az életedért küzdenek, meg a gyereked életéért, hihetetlen az egész" – nyilatkozta megtörten.

Mit lehet tudni Sallai Nóra balesetéről?

A Jóban Rosszban színésznője és ötéves fia életveszélyes állapotban kerültek az intenzív osztályra: szemtanúk szerint a kisfiút már a helyszínen többször újra kellett éleszteni, édesanyja életét pedig valószínűleg az mentette meg, hogy egy 15 éves lány stabil oldalfekvésbe helyezte, miután vért köhögött. Sallai Nóra egy ideig még magánál volt, de megszólalni nem tudott.

A legújabb információk szerint a Sallai Nóra autójával ütköző kocsit állítólag részegen vezette a sofőr, a szörnyű karambolról egyébként videó is készült. A kocsiban a megengedettnél többen, egyes állítások szerint akár nyolcan is ültek, a karambol után többen elszaladtak, otthagyták a helyszínt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!