Sallai Nóra családjának üzentek a borzalmas tragédia után

Sallai Nóra
Sallai Nóra kisfia meghalt
Vágólapra másolva!
A Jóban Rosszban színésznője és ötéves kisfia szeptember 27-én szenvedtek súlyos autóbalesetet. A tragédia sajnos nem sokkal ezután bekövetkezett: meghalt Sallai Nóra egyetlen gyereke. Az eset kapcsán többen is kifejezték részvétüket a közösségi oldalaikon.
Vágólapra másolva!

Sallai Nóra és ötéves kisfia közel két héttel ezelőtt szenvedtek súlyos autóbalesetet Alsónémediben. A balesetet egy BMW sofőrje okozta, aki hatalmas sebességgel száguldozott, mikor pedig észrevette a Jóban Rosszban színésznőjének az autóját, már nem tudta elrántani a kormányt. Sallai Nóra Opelje felborult, őt, illetve kisfiát két külön kórházban, intenzív osztályon ápolták.

Sallai Nóra
Sallai Nóra
Fotó: TV2

Sajtóértesülések szerint azonban az ötéves kisfiú meghalt a szörnyű balesetben. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztály ugyanis megosztotta, hogy jelenleg halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit a a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály. Mivel Sallai Nóra állapota kritikus, de életben van, a másik gépjármű utasai pedig csak könnyebb sérüléseket szereztek, így feltételezhető, hogy a színésznő kisfia az érintett, és ő az, aki nem élte túl a balesetet.

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház mélyen megrendült

A tragédia kapcsán együttérzésüket fejezte ki a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház is, akik a közösségi oldalukon fejezték ki részvétüket:

"Mély megrendüléssel fogadtuk a hírt néhány nappal ezelőtt, hogy Sallai Nóra színésznő súlyos balesetet szenvedett 5 éves kisfiával. 

Az imént pedig arról is értesültünk, hogy miközben Nóra továbbra is az életéért küzd, a kisfiú elveszítette a harcot.

Megszakad a szívünk. A társulat nevében együttérzésünket küldjük a családnak, kívánunk mérhetetlenül sok erőt a feldolgozhatatlanhoz, és továbbra is szorítunk Nóra felépüléséért!" - olvashatóak a sorok. 

Puskás Peti üzent Sallai Nóra kisfia gyilkosának

Puskás Peti is mélyen megrendült a kisfiú halála miatt, ezért a közösségi oldalán üzent a gyilkosnak:

„Megöltetek ismét egy gyermeket. Tönkretettetek egy családot. Nem ismerlek titeket, de hányszor gyászoltunk már, hányszor kellett olvasni, hogy emberek halnak meg értelmetlenül… pedig semmi mást nem csináltak, csak ugyanazt mint mindennap: tartottak haza gyalog, vártak a buszmegállóban, bicikliztek át a hídon, ültek együtt az autóban, lehet zenét hallgattak, meséltek a napjukról egymásnak, majd véget ért minden” – írta az énekes.

„Azért mert részegek vagytok, be vagytok drogozva, mert versenyeztek, mert villogni akartok, mert f.szgyökerek vagytok, majd lesztek gyilkosok, mert nincs mit szépíteni, azok vagytok. Sallai Nóra a kolléganőm. Amióta olvastam, mi történt, nem telt el nap, hogy ne gondoltam volna rájuk, ne imádkoztam volna, hogy felépüljenek… nem tudom ezek után mit lehet mondani” – tette hozzá.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!