Séfek Séfe: hatalmas botránnyal és vitával indul a csapat főzés - videó

Séfek Séfe
Vágólapra másolva!
A TV2 népszerű gasztro reality műsorában minden évben vannak viták, azonban az idei, hatodik évad már most túltett az előző szériákon. A Séfek Séfe csütörtök esti adásában két versenyző durván egymásnak esik, ezt pedig a csapattársak sem nézik jó szemmel.
Vágólapra másolva!

A Séfek Séfe hatodik évada még alig kezdődött el, azonban a nézők már most rengeteg botrányt, vitát és meglepetést láthattak. A csütörtök esti adásban kezdetét veszi a csapat főzés, ami nem zajlik majd zökkenőmentesen. A fekete csapatban ugyanis annyi erős, karakán személység került össze, hogy már az első feladat után elszabadulnak az indulatok. 

Séfek Séfe
A Séfek Séfe hatodik évada minden este a TV2-n látható
Fotó: TV2

A Séfek Séfek legdurvább vitája

"Olyan nagyképű stílust vettél fel megint...Lekezelő, nagyképű stílusban beszélsz. Ez itt nem fér bele. Te nem férsz bele. Jobb, ha visszamész a kacsáidhoz meg a csibéidhez, aztán otthon teszed magad, mert azt csinálod. 

Kilóra megveszlek a k@rva anyadát!

 - Te vagy itt a nagyképű! Ide jössz faluról, hogy te vagy az atyaúristen, neked mindent lehet! 

Egy nagyképű liba vagy

 - Kotródjál magadnak haza, szerintem jobban jársz!" - háborodott fel Eszter csapattársa viselkedésén. 

Azonban Krausz Gábor többi versenyzője úgy érezte, hogy Eszter személyeskedett, ez a stílus és káromkodás pedig nem ebbe a műsorba való - derült ki a TV2 által megosztott videóból. 

A séfek a műsor kulisszatitkairól meséltek

Wolf András hangsúlyozta, hogy egyre többször fordul elő olyan alapanyag, amit ő nem szeret. Kiemelte, hogy sokan nem tudják, de a forgatás napján tudják csak meg, hogy mit kell főzniük a versenyzőknek, ami nekik is nagy kihívás.

Vomberg Frigyes hozzátette, volt olyan étel, amit nagyon nehéz volt lenyelni, mert nagyon borzalmas volt, ilyenkor pedig nagyon nehéz erőt vennie magán és megkóstolni azt, ami a tányérra kerül.

Mind a három séf szereti a klasszikus, házias ízeket, és sokszor ilyennel is készülnek a versenyzők, azonban vannak, akik tovább gondolják ezeket, ez pedig a visszájára is szokott fordulni.

Wolf András szerint a versenyzők személyisége az elején nem számít, azonban később az határozza meg, hogy milyen feladatot bíznak rá a csapatban. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!